ako sa prihovorit holkam?? casto sa mi stava ze nejaku kocku vidim len tak a chcel by som s nou prehodit zopar viet, ale nevim ako zacat... nechcem zadelit nejaku k**** typu kolko je hodin alebo nerobis modelku??? tak neco pradte...
Treba si vymyslieť dobrú, originálnu, vtipnú a trochu drzú zámienku. Bez zámienky dievča neoslovuj. Kľudne si z nej urob aj srandu. Mne niekedy niekto povedal, že nikdy nesmiem to urobiť tak aby sa dievča cítilo trápne...BLBOSŤ!!! Kľudne ju dostaň do trápnej situácie. Napr. ako ja som oslovil cez leto jednu holku(už som to niekde písal tak to len prekopírujem)S mojou EX som sa spoznal na kúpalisku pri plávaní takto: Ja: Ahoj nechodili sme spolu na akvabel? Ona: Asi nie. Prečo? Ja: To ma len tak napadlo, keď vidím tvoj originálny štýl. No nič si s toho nerob mňa tiež vyhodili. Ja som Peťo. Ona: Ja som Anička. atď atď. Jednoducho povedané som si z nej urobil srandu... ale urobil som to s úsmevom tak že to nebrala vážne. Ináč toto je najťažšia fáza balenia. Vymyslieť vtipnú zámienku robí niekedy problém aj skúseným baličom. Je potrebné sledovať situáciu a okolie a možno ti niečo napadne. Ak máš trochu kreativity a zmysel pre humor tak to nebude ťažké. Pozor zámienka nemusí byť vtipná ihneď. Najprv môže byť kľudne vážna vtip dohodíš neskôr. Napr. ja som minule prišiel za dievčaťom s autočasopisom, nech mi poradí ktoré auto je krajšie, pretože sa celí deň na tom hádame zo spolužiakom. Ona sa ma spýtala, prečo sa to pýtam práve jej. Ja som na to povedal že zo všetkých jej spolužiakov mi práve ona padla do oka(všetci jej spolužiaci sú chlapci) Ináč zajtra s ňou mám rande a už sa na to veľmi teším. Keď ti neprichádza na um žiadna nová zámienka použi nejakú starú pre danú situáciu. Napr. na veľkej autobusovej zastávke v KE oslovujem dievčatá týmto spôsobom: Ahoj! Som zamestnanec SAD a platia ma za to aby som odprevádzal ľudí k nástupištiam a popri tom ich zabával.(Mne to zatiaľ vždy zabralo) Spolu s kamarátmi chceme v budúcnosti napísať knihu: Veľká zbierka vtipných zámienok....Môžete prispievať aj vy.
Najdolezitejsi je pozorovaci zmysel - to, co nesmie chybat detektivom, policajtom a stripterom - treba sa sustredit na detaily anevidiet vsetko ako celok. Napr. ked ides po meste a niekto sa ta opyta na cestu, neda sa to vyuzit? a takych moznosti je vela...neviem preco, ale mne sa zda, ze sa ma kazdy pyta na cestu, ked ma uvidi...no strasne...asi vyzeram doverihodne alebo co
tazka praca.ako sa prihovorit?tvár sa ze robíš anketu kolko dievcat prijme tvoju ponuku ist na zmrzlinu s tebou.alebo to urob ako vo filme o basnikoch.kúp si pomaranč a príď za peknou dievčinou a spýtaj sa jej:Slecna, nestratili ste pomaranč? a ak ju zaujmeš, tak ju niekam zavolaj.hoc aj na tu zmrzlinu alebo pivo ci kávu...pozri buď si skalopevne istý, že ak dievča chce mať s tebou nieco spolocne, tak uz sa jej naskytne moznost a vyuzije ju.inak by bola hlúpa.chapes, nie?vela stastia
byť sám sebou...vážne, nehrať sa na Belmonda, teda aspoň mňa vždy očarí chalan, ktorý je prirodzený, ak to budeš len hrať, nezpáčiš sa jej ty ale ,ten, ktorého hráš a to nemá zmysel
heh..no chlapce, tazke to vobec nie je..ved my holky cakame len na to, kedy nas oslovite !! ,,teda aspon ja DDDDDDDDD..ja sa nehrniem za niekym, caaawo ako ???..ee..ja praveze vyckam, nevtieram sa, ale obcas..ked fakt niekoho tuzim hrozne moc moc moooooooooc spoznat, tak mi to neda a sup tam za nim a uz sa to nejak zacne, sak ja si to ani neuvedomujem poriadne ..mam rada take super nezavazne keci, nie take o skole, bla bla blaaaaa,,kto by sa len chcel rozpravat o skole ???..NIE !!!.. ,,normalne sa spravaj tak, ako sa spravas aj pred chalanmi, nooo..ale tak klidek zase DD,,a bud hlavne sam sebou ,,a plus ak si srandovny tak uvidis, ze budes mat uspech
Nia zaciatku je podstatny pohlad.. s toho je vetsinu a to asi pokazde vydiet ci ma dievca zajem.. treba sa len zahladiet a ak je usmev je aj uspech(len si davaj pozor aby sa nesmiala na tebe).. potom len oslov.. dobra zamienka je ked ju poxvalis ze ma sladky usmev .. ostatne pride samo.. ved ma predsa zajem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov