Myslíte si že prílišné rozmýšľanie človeku škodí ? Nevie niekto ako sa toho dá zbaviť ? Mne sa dakedy stáva to, že rozmýšľam nad všeličím a trápim sa tým a pritom je veľa vecí z ktorých by sa dalo tešiť ... Stáva sa dačo podobné aj vám ? Že premýšľate nad
hovoris mi z duse...poslednu dobu sa mi to stava velmi casto..a preto z vlastnej skusenosti mozem povedat: ano, prilisne premyslanie skodi cloveku...zakazdym ked mam takyto "stav", takmer vzdy si pokazim naladu..lebo vacsinou to moje premyslanie o danej veci je skor pesimisticke...potom prisposobim tomu svoju naladu..a cely den ju mam potom zlu a na vsetko sa divam cierne
áno, poznám...dá sa s tým bojovať tak, že si nájdeš veľa aktivít...a ked potom nestíhaš a musíš robiť aj tri veci naraz, nemáš čas rozmýšľať nad kravinami...minimálne u mňa to tak funguje
Alebo tu je recept na resetnutie hlavy o ktorom mi rozprával oc že používali ako mladí.. - ísť niekam do paže na chatu, nachystať si tam jedlo na pár dní, drevo do krbu, čokoľvek.., zbaviť sa všetkých hodiniek, počkať do večera, zabedniť okenice, zamknúť sa vnútri.. a piť a piť a piť a piť a rozprávať , a piť.
rozmyslanie je super. nikdy by som sa ho nevzdala, ani za to, ze by som bola stastnejsia. radsej budem na hranici psychopata ako stratit takyto dar. rozmyslanie je vec, ktoru si azda najviac cenim na zivote
--pokial to teda nieje rozmyslanie o somarinach typu, preco ma tento chlapec nechce buu, alebo preboha co si mam zajtra obliect ked pojdem vyniest kos aaa.. --toto uz je ina kategoria, ak chapes co tym myslim
ja sa toho neviem zbaviť už pekne dlho a vďaka tomu ma jedna vec stále viac a viac zožiera,nemám odvahu ju vyriešiť len preto,že príliš rozmýšľam nad tým,ako to dopadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Teda budes aj rozmyslat ale zaroven sa tesit zo zivota
Alebo tu je recept na resetnutie hlavy o ktorom mi rozprával oc že používali ako mladí.. - ísť niekam do paže na chatu, nachystať si tam jedlo na pár dní, drevo do krbu, čokoľvek.., zbaviť sa všetkých hodiniek, počkať do večera, zabedniť okenice, zamknúť sa vnútri.. a piť a piť a piť a piť a rozprávať , a piť.
Po pár dňoch budeš ako vymenený
Ale hlavne treba mať ukáznenú myseľ.
--pokial to teda nieje rozmyslanie o somarinach typu, preco ma tento chlapec nechce buu, alebo preboha co si mam zajtra obliect ked pojdem vyniest kos aaa.. --toto uz je ina kategoria, ak chapes co tym myslim
» www.poznanie.sk/vnimanie/bdele-...
@fallangel presne také dačo som mal na mysli