@anjfrj ak chceš, ja mám prípravné testy na učiteľstvo AJ, minulý rok som si kupovala CDčko a dostala som sa, je tam cca 40 cvičení, predám ho, so zľavou
inak nemusíš podľa mňa chodiť na žiadne prípravné kurzy (wtf, minulý rok som o žiadnych nevedela), ak si mala dobré vysvečko a urobíš tie prijímačky aspoň na polovicu, mala by si byť prijatá. Príp. potom na odvolanie.
@anjfrj jaaaj, to už je teraz 1.mája čo ja viem, ja som to nebrala nejako vážne, spoliehala som sa na to, že ma vezmú. A myslím, že som mala nejakých 13 bodov z 30 za tie prijímačky A žijem.
@anjfrj noo takto, mna to baví. čo mám kombináciu, tak z tej druhej ma predmety nebavia. ale rozhodne by som nepovedala, že práve učitelstvo angličtiny je flakareň prvý semester boli dva také predmety, ktoré dosť ludí neurobilo, teraz v druhom semestri nemáme žiadne povinné, takže som si dala len volitelne. a na jeden sme písali 10 stranovú esej na špecifickú tému, aj ked väčšina ludí ešte esej nepísali a tak to aj dopadlo viac ako polovica FX.
ale inak mne sa tu veľmi páči, na pedagogov sa tiež príliš nedá sťažovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak nemusíš podľa mňa chodiť na žiadne prípravné kurzy (wtf, minulý rok som o žiadnych nevedela), ak si mala dobré vysvečko a urobíš tie prijímačky aspoň na polovicu, mala by si byť prijatá. Príp. potom na odvolanie.
ale inak mne sa tu veľmi páči, na pedagogov sa tiež príliš nedá sťažovať.
kde máš ešte dané prihlášky?