Prihlásila som sa na prípravný kurz pre štúdium všeobecného lekárstva, ktorý organizuje Lekárska fakulta Univerzity Komenského v Bratislave pre akademický rok 2012/2013 a začína 7. januára. Chcela som sa opýtať, či je ešte niekto taký, kto sa tam prihlási
Ja som tam nechodil, skôr som sa učil doma na prijímačky, ale možno to pomôže v chémii a biológii, navyše na hodinách biológie tam spoznáš asistentov a skvelého prednostu ústavu Biológie a humánnej genetiky pána Bohmera, ktorý bude aj skúsať z tohto predmetu v letnom semestri 1.ročníka... ... veľmi dobre učí a má aj fajn prednášky ...
p. Bohmera som mal tu cest stretnut aj ja ked som bol na par jeho takych sukromnych prednaskach a fakt vie problematiku predat ziakom velmi dobre..vsetci si ho chvalia, raz sa dokonca dostavil aj na terajsi kurz pre akad. rok 2012/2013 na chvilku ...
@jackydaniels Ahoj, tiež rozmýšľam nad prípravným kurzom a chcel by som vedieť koľko taký kurz stojí. Našiel som nejakú cenu na ich stránke, ale nejako sa mi to nezdá v porovnaní s cenami v KE. Ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
...len mi ľúto že tu nemáš žaden koment
p. Bohmera som mal tu cest stretnut aj ja ked som bol na par jeho takych sukromnych prednaskach a fakt vie problematiku predat ziakom velmi dobre..vsetci si ho chvalia, raz sa dokonca dostavil aj na terajsi kurz pre akad. rok 2012/2013 na chvilku ...