ja som žrávala guaranu, ale v kombinácii s redbullmi, čokoládou a kávičkou a pripomínala som vždy vyfetenú veveričku. oči vypúlené, noha sa mi vkuse triasla. ale svoj účel to cez akademický splnilo.
jasne, naloz si žvejku (o 5-10% z a4ky v hlave naviac, ano, ty to vies, mila @black_soul , ini nemusia), napi sa, vyspi sa poriadne, zjedz daco dobre, dobru hudbu si pusti... ten spanok je najdolezitejsi, vtedy sa ti v hlave triedia vedomosti.
papaj oriesky, najlepsie vlasske a vela tekutin, najlepsie cerstvu vodu. pomaha to a vobec netreba jest nejake umele tablety.. ja takto prezil kazde skuskove a vzdy dopadlo dobre
guarana je padelek ( v cistom bylinkovom extrakte a koncentrate posobi skor ako prekrvovadlo - neposobi na koncentraciu, ale iba ako energicky stimul, je to jednoducho silnejsia kava ( obsah kofeinu je 2 a viac-nasobne vacsi )
najlepsi "pripravok" na koncetraciu je poriadne dobry spanok, nejest vela ( skor lacny zaludok ako plny ) vypit vela vody, nestresovat a pristupovat pokojne, odporucam omega nenasytene mastne kyseliny ( papaj vlasske orechy s jogurtom a medom ) ale hlavne ten spanok a spomalit, skludnit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale prosím ťa, takmer každý si prešiel maturou a prijímačkovým stresom, nehroť to
lecithin, guarana v lekarni volne dostupne, cenovo pristupne.
a nerobím si srandu, na učenie to pomáha... ale treba to najprv otestovať, lebo na každého inak pôsobí...
najlepsi "pripravok" na koncetraciu je poriadne dobry spanok, nejest vela ( skor lacny zaludok ako plny ) vypit vela vody, nestresovat a pristupovat pokojne, odporucam omega nenasytene mastne kyseliny ( papaj vlasske orechy s jogurtom a medom ) ale hlavne ten spanok a spomalit, skludnit..