Chalani, vie vaša partnerka/partner veľkosť vášho penisu? Dievčatá, pýtate sa partnerov na veľkosť ich penisu alebo vám to povedia sami a vôbec, zaujíma vás tento údaj?
Bolo by zvlastne ak by si v partnerskom vztahu takte nieco niekto nevsimol teda nehovorim ze presne na milimeter to musia vediet ale tak aspon odhadom snad ano no dobre aj nevidomi maju pravo na vztah tak v tych pripadoch mozno nevedia
bolo prijemne pocut ked prvy krat povedala ze auu citim akoby som bola panna kazdopadne nikdy to nekomentovala ale v jej malych rucickach je vsetko take obrovske...
chalani, uprimne... ruku hore, kto si ho aspon raz v zivote nemeral ja naposledy asi v 17-tich a myslim, ze sa odvtedy nenatiahol nejako extra... ale ano, frajo vie moju dlzku a ja jeho...
@clarise Ach jaj, tebe to ale slabo dopína ...jasne že som myslel klasický zvinovací meter, čo si si myslela, že metrové pravítko?! ...ale aj tak nechápem prečo by si chcela merať metrom, nechápem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@salora
To pochopil správne