podla mna by ti isla. ja ked som mala asi 12, dala som si ofinu, a uz to nechcem inac. zatial. som spokojna, viem, ze bez nej by som vyzerala horsie, aj ked mi casto neuveritelne lezie na nervy, lebo sa neda vyfenovat tak ako chcem. a vtedy chystam zachvaty zurivosti. ach, naposledy som tak nadavala... asi ako este nikdy...
vies aka je s tym praca? moc ti neradim ked rano vstanes stoji na vsetky strany musela by si si to furt zehlit a cesat a taketo...potom strihat bo to strasne rychlo rastie..
ofina ide kazdemu cloveku ja mam pocit ze mam us od narodenia taku doboku a ked velmi odrastie , mama mi ju zas odstrihne /bojim sa kadernictiev , mam zle skusenosti /
..jednoducho si ju vypnes, das celenku , jooj ziadna tragedia, a tiez nas sa pytat ci ti pojde, no uvidis ked si ju das v skratke,nic sa tym pokazit neda, ofinu ti viem urobit aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A myslim ze tebe by tiez sla!