Nechcem sa nijako dotknúť tých nízkych, ale vkus si nevyberiem. Mám síce 178 cm a tých nižších je oveľa viac, jednoducho nemajú u mňa šancu. Okrem toho mám rád čiernovlasky. Ale ja si chcem ísť za tým a nepodvoliť sa tlaku ostatných. Máte tip, ako na to?
jj @10 vie o com hovori, pockaj si 10- 12 rokov a potom uvidis na com si, ci ta aj miluje alebo tak.. mozes ju medzitym aj spehovat cestou z prace, a kazdy den jej volat ale neozvat sa do telefonu to na zeny uplne zabera
@hoperpohroma Ja proti nim nič nemám, ale nepáčia sa mi. Je to jednoducho tak vo mne. A možno to je aj tým, že moja prvá taká bola. Ale nemôžu byť všetky rovnaké, možno aj mňa bude nejaká z tých vyšších chcieť. To neustále odmietanie ma ale už frustruje
No môj tip je taký, že musíš aj naďalej hrdinsky odolávať tlaku spoločnosti a ak budeš dosť vytrvalý, raz si možno nájdeš partnerku, ktorá spĺňa túto tvoju pre vzťah nadmieru dôležitú podmienku
@obsession ano. zistil som, ze je to len filmovy trik. prisiel som k zene, prilozil som jej handricku s chloroformom k ustam, ona odstupila a zavolala policiu.
@samuelfghk Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio.com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O
@condition Lebo mňa priťahujú jednoducho vysoké. A nechce sa mi veriť, že by medzi nimi neboli aj také, ktorým to nevadí... Akoby moja snaha išla do prázdna v poslednej dobe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
the way I see it, mozes ist rovno za farara
GG, dohral si
Nepozrel som, ale myslim si, ze je to dobry film.
(zrazu som mal pocit, ze chcem vymazat vsetky filmy z disku...)
Z vlastnej skusenosti ?
Btw ja mam 175 a cierne vlasy
Ale uz teraz ta nechcem a ani neviem kto si
poznam dokopy jedneho maleho cloveka, ktory nie je podly
.