@scenarista uz beztak som oproti vam takyto malicky, a vy ste ma aj tak museli prisliapnut svojou podrazkou. kde sa vo vas berie tolka krutost pan podnikatel?
@miki24 no to je ako s podnikaním - niekedy je to úplne úžasné a niekedy aspoň kvapká...
doučujem všetkých, ktorí to potrebujú a požiadajú ma o to (spolužiakov matiematiku, fyziku a oficiálne chémiu a genetiku)
@hanka12 tak tak ... aj ja vo všeobecnosti, .. ale veľmi som sa do nej ešte neponorila, hold 800 stran sa nenaucim za 2 dni, ... a pri mojej lenivosti sa obavam ze an za 2 roky
@maestra 800 strán? to je ozaj nejak veľa... čo tam máš všetky typy reakcií, ktoré existujú v organike alebo čo?
vedec musí byť lenivý, lebo inak by neprišiel na najjednoduchšie riešenia problémov, no nie? (tým si ja ospravedlňujem svoju lenivosť)
@hanka12 mala som vediet na 1. zapocet asi 200, nevidela som to, uvidíme ako dopadol ... asi áno, potom, ked sa mozno k tej knihe dostanem ti poviem ... áno, áno presne! (tym oddnes ospravedlnujem svoju lenivost) diky bro
Keď.je tak 21:00, poznám jednu tmavu ulicku kde nesvietia lampy... Často aj o 21:00 tade chodia ľudia, často bezbranny (dochodkyne, teen) co nevedia rozoznať plastovú pištoľ od reálnej........ No a teraz som tam kde som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
To preto mas nutnosť komentovať ludi ktorý maju tvoj nazor u piče
Ty maš ukažkove predavačske schopnosti dokazal by si predat kilo cukru mafianom ako heroin
Stale sa najde niekto koho takto odrbu.Maš nieake skusenosti s kupovanim cez Ebay
brigadou u tatka
ale oboch je strasne malicko
doučujem všetkých, ktorí to potrebujú a požiadajú ma o to (spolužiakov matiematiku, fyziku a oficiálne chémiu a genetiku)
ja radšej organičku
vedec musí byť lenivý, lebo inak by neprišiel na najjednoduchšie riešenia problémov, no nie? (tým si ja ospravedlňujem svoju lenivosť)