no nvm ci mate s tym nejaky baby skusenosti..alebo aj chalani... s chalnom s anam v sobotu roztrhol kondom.. citala som ze s ato stava malokrat.. no jasne ze presna mne...ale tak pondelok..cize dnes rano som si dala tu tabletku escapelle..a nvm dufam ze t
omg dievca a to ste nemohli ist kupit tu tabletku hned v sobotu alebo nedelu (ak sa to stalo v sobotu v noci)??? Na keru pitchu ste cakali do pondelka??? Tabletka sa sice vola 72 po ale cim skor si ju das tym vyssia ucinost. Ale zabrat by ta tabletka mala i ked preventivne by som si na tvojom mieste tak o tyzden-dva kupil tehotensky test...
Akoze vies mila moja zlata nezalezi kde byvas v kazdom meste je aj v nedelu otvorena lekaren dokonca aj v noci su je aspon jedna lekaren otvorena, hovori sa tomu "pohotovost" vies? Tak sa teraz nevyhovaraj na to, ze nie si z blavy alebo ine podobne picoviny.
Btw ja sa s tebou nehadam, ja som ta len mierne zdrbal co si si zasluzila, lebo sa spravas nezodpovedne samozrejme spolu s tvojim frajerom a mozes byt rada ze som bol tak mily, za chvilu sem nabehne holy a ten ti povie svoje... (ze holy?
@3 ale dnes nemam moc naladu urazat za vek, trosku som si vypil, tak som v pohode
dalsia s mojich oblubenych...hm co ti ja na to poviem...no proste stava sa...tabletka by mala zabrat...mali ste ju zaplatit na polovicu aby to bolo ferove a nabuduce si davajte pozor na kvalitu a znacku kondomov...aspon ze nie si jedna z tych fanaticiek co by si to dieta chceli nechat...
No, čím skôr lepšie, ale je fajn, že si tú tabletky vôbec mala, aj ked by bolo lepšie zobrať si ju trochu skôr ako dnes. Ale do 72 hodín si to stihla, takže šanca, žeby nezabrala je naozaj veľmi nízka.
Ale nepochopím, že si nešla do lekárne skôr, však v Trnave pokiaľ viem je plno hypermarketov/supermarketov, obchodných domov, čo sú otvorené aj cez víkend a v skoro každom je lekáreň
ci boa co do nej jebete??? take ze sa pretrhne kondom sa stava a aspon si isla kupit tabletku do 72 hodin, mohla skor, to je pravda, ale nemusite do nej hned rypnut
Escapelle má 80% účinnosť, ktorá klesá úmerne s časom. čiže je síce fajn, ýe si to stihla do 72 hodín, ale istá by som si určite nebola. nuž, to je už váš problém, že ste si ju nezohnali skôr.
To ze sa roztrhla guma, automaticky neznamena, ze musi hned byt tehotna. Pokial sa do nej nevystriekal, tak je to asi taka pradvedpodobnost, ze ma zajtra presne o druhej poobede zrazi auto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Na co kurva jebete, ked to neviete?
Btw ja sa s tebou nehadam, ja som ta len mierne zdrbal co si si zasluzila, lebo sa spravas nezodpovedne samozrejme spolu s tvojim frajerom a mozes byt rada ze som bol tak mily, za chvilu sem nabehne holy a ten ti povie svoje... (ze holy?
a teraz sa chavez2 mozes aj posrat =D
dalsia s mojich oblubenych...hm co ti ja na to poviem...no proste stava sa...tabletka by mala zabrat...mali ste ju zaplatit na polovicu aby to bolo ferove a nabuduce si davajte pozor na kvalitu a znacku kondomov...aspon ze nie si jedna z tych fanaticiek co by si to dieta chceli nechat...
Ale nepochopím, že si nešla do lekárne skôr, však v Trnave pokiaľ viem je plno hypermarketov/supermarketov, obchodných domov, čo sú otvorené aj cez víkend a v skoro každom je lekáreň