moj ipod: vcera som ho vytiahla s compu a zapla mala som tam pesnicky,ale nesli prehravat (predtym sli normalne) a ani hry a videa nesli. no ale to bolo neskoro tak som sa na to vykaslala a neska rano sa nedal vobec zapnut ani nejde. mam ipod nano
A Kasko, ja som ho dostala pod stromcek ako som sa tu uz CHVALILA! tak ho necem dat na reklamaciu,mama ma zabije ... reklamacia je posledna sanca zatial sa snazim nasjt nake normalne riesenie!
K tomu poviem len to - ze nikdy si nekupujte mp3 prehravac - philips s harddiskom - zvuk ma sice bezkonkurencny ale kazlivost - je na tom uplne zle - kazdu chvilu nefunguje - za rok a pol bol asi 6krat relamovany.
REKLAMACIA este raz by som ti to autorka napisal. chyba vyrobku a nerobil by som s toho zbytocny cirkus.
z debilneho hladiska nic neberem. ale na co sa mam s niecom srat a hladat kde je chyba? za nieco som si zaplatil a pokial viem ak som si precital navod na pouzitie a viem ako to ide a, ze som nikde nespravil chybu tak to dam na reklamciu. vsak na to to sluzi. nedje nejde tak reklamovat. ci dar pod stromcek nedar jednoducho to by som spravil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A Kasko, ja som ho dostala pod stromcek ako som sa tu uz CHVALILA! tak ho necem dat na reklamaciu,mama ma zabije ... reklamacia je posledna sanca zatial sa snazim nasjt nake normalne riesenie!
skus tu. tam ti urcite pomozu!
ty blby kasko ty setko beres z takeho debilneho hladiska!
z debilneho hladiska nic neberem. ale na co sa mam s niecom srat a hladat kde je chyba? za nieco som si zaplatil a pokial viem ak som si precital navod na pouzitie a viem ako to ide a, ze som nikde nespravil chybu tak to dam na reklamciu. vsak na to to sluzi. nedje nejde tak reklamovat. ci dar pod stromcek nedar jednoducho to by som spravil.