K tej Afrike ešte toľko, že teraz je v určitom regióne hlad a zomiera tam veľa ľudí. No a keby mali aké-také hospodárstvo, mohli yb si jedlo kúpiť zo zahraničia. No a za to, že hospodárstvo nemajú si môžu sami. A či sa vám to páči alebo nie, smrť je prirodzená regulácia obyvateľstva.
2. Vyháňanie bielych Afričanmi... popravde, nenapadá mi, čo konkrétne týmto myslíš, ale budiž - ty chceš tiež prakticky vyháňať Američanov len preto, že vidíš, ako sa na nás obohacujú... Presne to isté robili Európania v Afrike... Ale kde si prišiel na to, ža sa tam premnožujú a že chcú páchať v Európe násilie... Čo som počula od dvoch Sloveniek, ktoré tam išli pomáhať, tak sú tam tí ľudia omnoho milší, je tam úplne iná mentalita, iné problémy... A ani jedna z nich neľutovala, že tam išli...
3. A na čom by v tých určitých regiónoch zarábali, keď tam nemajú ani "obyčajnú" vodu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
za ukrižovanie Krista, kvôli židom zomierajú ľudia až do dnes a ešte veľmi dlho budú až po jeho novy príchod..........filip
za druhé: never každej kravine, čo prečítaš na nete... najprv si to preštuduj, než tu budeš trepať pičoviny.
za tretie: si troll
2. Vyháňanie bielych Afričanmi... popravde, nenapadá mi, čo konkrétne týmto myslíš, ale budiž - ty chceš tiež prakticky vyháňať Američanov len preto, že vidíš, ako sa na nás obohacujú... Presne to isté robili Európania v Afrike... Ale kde si prišiel na to, ža sa tam premnožujú a že chcú páchať v Európe násilie... Čo som počula od dvoch Sloveniek, ktoré tam išli pomáhať, tak sú tam tí ľudia omnoho milší, je tam úplne iná mentalita, iné problémy... A ani jedna z nich neľutovala, že tam išli...
3. A na čom by v tých určitých regiónoch zarábali, keď tam nemajú ani "obyčajnú" vodu?