Preco nejde zmenit profilova fotka urcite nie som jediny ktoremu to nefunguje ako tak pozeram. Preco tento problem nikto neriesi ? Zaujima sa o riesenie problemov ktore sa na tejto stanke neustale objavuju niekto ?
oka týmto ti v mene birdzu predávam vládu nad ním. Len prisahaj, že ho budeš spravovať múdro budeš čestný a nebudeš onanovať na fotkách užívateliek.
A hej hej je to tu napiču plno vecí nedokončených podojebávaných, samé sľuby od vedenia, nič nesplnené poriadne, bla bla bla... Tak ale keď dokážu cigoši v osadách prežívať tak to zvládneme aj my na tejto kôpke bugov a stratených ideálov...
Podla mna si vedenie asi neuvedomuje ze takto prichadzaju o ludi.Ak to clovek ktory to tu spravuje tak nech prizve niekoho dalsieho ale to by sa uz musel delit o peniaze takto je to asi lepsie aj za cenu ze ani profilovku tu nezmenim
@oportunista zjednodušene ti to vysvetlím takto, ten kto sa tu tomu má venovať sa venuje tomu čo mu prikážu aby sa venoval a keďže má na starosti viac stránok táto nemá veľké priority. keďže v nej asi nie je vidieť potenciál a on si na to zjavne nemieni robiť čas a robiť tu s tým poriadky, tu sa to hýbe tak po každom pol roku až rok, že sa buď nejaké bugy odstránia alebo sa ide realizovať nejaký nápad ktorý dopadne totálne nedotiahnutý atď... Je to tu proste len taká stránka aby fungovala, nemusí zjavne fungovať tak ako by mala... No čo už my čo sme tu dlˇhšie už na to nemáme nervy smrdí to tu, je to tu dojebané, ale čo už, stále je to tu pre niektorých vydržateľné takže až kým sa to tu poriadne nevyľudní asi netreba čakať žiadne výrazné opravy.
@karlotiskot
No ale o tom hovorim nech to preda niekomu schopnejsiemu,ked nieco nezvladam tak si zozeniem pomoc,ale tu si nikto nenecha poradit ani pomoct nech to radsej chatra ludia nech odchadzaju a vsetci budu spokojny.Staci aby vypadlka nejaka dolezita funkcia tejto stranky ako je napriklad pridavanie for,fotiek a stranka strati zmysel
@oportunista nemôže to rpedať, lebo j to už predané, on už nie je vlastníkom. Celú sieť jeho stránok vlastní niekto iný kto mu hovorí na ćo sa má sústrediť.
No už je "vypadnuté" editovanie blogov hádam už aj druhý rok za chvíľu a nenechá to tu úplne chátrať proste pre tých majiteľov a pre zisky z reklám. Stále je tu dostatok ľudí aby sa za reklamu dalo dačo vypýtať a tu nie je o veľkoplošné bannery ani núdza, v pravidelnych intervaloch tu vyskakujú kokotné reklamy na ktoré klikám omylom lebvo sa mi z ničoho nič vyjebú na obrazovku alebo mi to tu pri rolovaní celé seká kvoli bannerom a neraz som si všimol že mi to skurvene spomaluje celý prehliadač nehovoriac o chybách v zasúvných moduloch ktoré mi vyskakujú keď mám n´=ahodou pustený birdz keď sú na ňom tieto reklamy uverejnené a pustím si pritom niečo v nejakom online prehliadači...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A hej hej je to tu napiču plno vecí nedokončených podojebávaných, samé sľuby od vedenia, nič nesplnené poriadne, bla bla bla... Tak ale keď dokážu cigoši v osadách prežívať tak to zvládneme aj my na tejto kôpke bugov a stratených ideálov...
Inak ti to nepôjde no...
Také sú pravidlá.
Nechodim tu casto a toto su aj dovody ked ani profilovku nemozem nastavit !
@yoss
Skusal som vsetky formaty naposledy som tu daval PNG
@karlotiskot
Podla mna si vedenie asi neuvedomuje ze takto prichadzaju o ludi.Ak to clovek ktory to tu spravuje tak nech prizve niekoho dalsieho ale to by sa uz musel delit o peniaze takto je to asi lepsie aj za cenu ze ani profilovku tu nezmenim
No ale o tom hovorim nech to preda niekomu schopnejsiemu,ked nieco nezvladam tak si zozeniem pomoc,ale tu si nikto nenecha poradit ani pomoct nech to radsej chatra ludia nech odchadzaju a vsetci budu spokojny.Staci aby vypadlka nejaka dolezita funkcia tejto stranky ako je napriklad pridavanie for,fotiek a stranka strati zmysel
No už je "vypadnuté" editovanie blogov hádam už aj druhý rok za chvíľu a nenechá to tu úplne chátrať proste pre tých majiteľov a pre zisky z reklám. Stále je tu dostatok ľudí aby sa za reklamu dalo dačo vypýtať a tu nie je o veľkoplošné bannery ani núdza, v pravidelnych intervaloch tu vyskakujú kokotné reklamy na ktoré klikám omylom lebvo sa mi z ničoho nič vyjebú na obrazovku alebo mi to tu pri rolovaní celé seká kvoli bannerom a neraz som si všimol že mi to skurvene spomaluje celý prehliadač nehovoriac o chybách v zasúvných moduloch ktoré mi vyskakujú keď mám n´=ahodou pustený birdz keď sú na ňom tieto reklamy uverejnené a pustím si pritom niečo v nejakom online prehliadači...