mám problém vytvoriť 1 program, ktorý na vstupe načíta nejaké číslo a vypíše prvočísla zadaného čísla, Či že na vstupe je načítané číslo 12, tak program vypíše prvočísla2, 3, 7 a 11. Naozaj dobrá duša sa nenájde a to spraví pre mňa? Vo p
Nebudem to robiť, pretože mne osobne bolo by to trápne. Hneď ako som založil diskusiu dostal som na to odpoveď, či že program (riešenie) myslím bolo dosť dobré pochopiteľné. No skúsim to vysvetliť tak aby to mu všetci pochopili: Programu zadám číslo napr: 27. Úlohou tohto programu je aby vypísal do čísla 27 všetky prvočísla, či že 2, 3, 7, 11, 13, 17, 19, a 23. Nemôžem za to že..... A prosím vás, aby ste okolo to ho nevrčali ak nekonáte je to jednoducho trápne a robiť sa šikovný, že som namyslený to nie!!!
Wepmar ako nic v zlom ale ak nevies vytvorit takyto program (predpokladam ze si to mal ako zadanie na informatike) tak co budes robit ked budes mat napisat napr program na vypisanie faktorialu, fcie s parametrom, dvojrozmerne polia atd?
"mám problém vytvoriť 1 program, ktorý na vstupe načíta nejaké číslo a vypíše prvočísla zadaného čísla,"
Ako ked to napises jak dement necuduj sa, ze niekto nepochopi, a este na neho valaj vinu. Zrejme si chcel program, ktory vypise vsetky prvocisla mensie (alebo rovne) zadanemu cislu, ale to by si sa musel vediet vykoktat...
mm setci sme tu aky pascalovy. Ja som ho neznasal (ale mal som jednotky aj tak), ale teraz ked kodime v assembleri i51-tky, tak sa neviem dockat kedy znova bude pascal.. Sice jedno aj druhe sa uz viacmenej nevyuziva, ale pascal je dobry aspon na pochopenie algoritmizacie, bez ktorej sa dalej pohnut neda.
Takze Wepmar rob si ulohy sam, ak ces vedet programovat
@Tommyhot : Ak kodis v assembleri tak musit pascal vzyvat Ale aj on je na nieco dobry, a pochopenie ze ako sa to vlastne deje a funguje. Planujem mat v nom zaklad (venovat mu 3 hodiny) ale C mi plne postacuje Kodit v assembleri je takmer nosens a rychlostou ta mu C skoro vyrovna ze...
A tak ci tak som proti abu aby bol ziadatelovi poslaty rovno kod. Uz nie je matura z 5 predmetov ani nic, ze ak si niekto vyberie informu nech aj nieco robi...
Ozvite sa, vysvetlim vsetko pekne ako je,ale takto ze daj kod, bez sance...
@Seagull1 : mam slusne skusenosti z programka, ale prehlasit o kode ze easy iba zo zahladnutia, na to si netrufam... Taky bezny kod, jasne kuknem a vidim, ale ak je to nejaky brutal algrotimus tak nad 30 riadkami kodu travim aj 3 dni. A zmenis jedno pismeko tak je vsetko v ... a chybu najst, co radsej nakodit znovu
Ak nevieš pochopiť príklad, ktorý som uviedol nemôžem za to. Myslím, že dosť jasné – číslo 12 – vypíš čísla 2, 3, 7 a 11. Priznávam, že som to tak zložito napísal, ale z príkladu sa to dalo určite pochopiť nie? A to že som to chcel len opísať svedči len o niečom – nejdem maturovať z informatiky.
Tak na jednej stráne má kritizujete, že prečo to len chcem opísať a vy na druhej stráne to sami robíte. Skúste niečo iné čo sa vás netiká... Aspoň na budúce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Odporúčam Ti sa teraz zavrieť do izby a onanovať nad tým, že to niekto pochopil a Majlos a Karci nie...
Hneď Ti bude lepšie...
Ako ked to napises jak dement necuduj sa, ze niekto nepochopi, a este na neho valaj vinu. Zrejme si chcel program, ktory vypise vsetky prvocisla mensie (alebo rovne) zadanemu cislu, ale to by si sa musel vediet vykoktat...
Takze Wepmar rob si ulohy sam, ak ces vedet programovat
A tak ci tak som proti abu aby bol ziadatelovi poslaty rovno kod. Uz nie je matura z 5 predmetov ani nic, ze ak si niekto vyberie informu nech aj nieco robi...
hovori ti nieco Erastenovo sito? skus pomocou toho... ale cely algoritmus zial nemam. Ale videl som ho, a je to very easy.
@Seagull1 : mam slusne skusenosti z programka, ale prehlasit o kode ze easy iba zo zahladnutia, na to si netrufam... Taky bezny kod, jasne kuknem a vidim, ale ak je to nejaky brutal algrotimus tak nad 30 riadkami kodu travim aj 3 dni. A zmenis jedno pismeko tak je vsetko v ... a chybu najst, co radsej nakodit znovu
Ak nevieš pochopiť príklad, ktorý som uviedol nemôžem za to. Myslím, že dosť jasné – číslo 12 – vypíš čísla 2, 3, 7 a 11. Priznávam, že som to tak zložito napísal, ale z príkladu sa to dalo určite pochopiť nie? A to že som to chcel len opísať svedči len o niečom – nejdem maturovať z informatiky.
Tak na jednej stráne má kritizujete, že prečo to len chcem opísať a vy na druhej stráne to sami robíte. Skúste niečo iné čo sa vás netiká... Aspoň na budúce.