ak nastane nejaka situacia, tak toto je vlastne cast kodu, ktora sa posunie ako argument nejakej inej casti kodu ( metode ) a ta handluje ten event. napr mas gui a reaguje tam na event key pressed on, tak to je event(pressed_on) a vtedy to ma robit toto a toto, to je handling
@n0win0u si píšem dokumentaciu na sočku a evenhandler tam mam asi v kazdej druhej vete len ked sa ma opytaju ze co to je tak vykokcem zo seba daco, sam chapem ale aby bolo aj "obecenstvo" spokojne treba tak reku daky iny pohlad na vec. Aj tak im to bude jedno podla mna.
@1 napr ja vôbec neviem čo to je a z toho výkladu som to až tak úplne nepochopila.. možno len tú prvú časť že je to časť kódu, ktorá sa posúva.. to je všetko.. tak neviem aké budeš mať obecenstvo ale keď také ako ja tak by sa možno zišlo to obkecať nejak viac polopate
hmm, event handler je cast kodu ktora reaguje na udalosti a spracuvava ich, ktorymi moze byt stlacenie klavesy, kliknutie mysou atd. Tento kod sa vykona ako reakcia na tuto zaznamenanu udalost a moze bud vykonat nieco na zaklade nej, alebo pouzit jej vstup (napr. stlacene tlacidlo "k" pre koniec programu) ako svoj vstup na rozhodovanie co dalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
takto nejako, nvm ci je to dobre pochopitelne O_o