@plarika ved tak som to myslela. ja si len myslim, ze niekto je viac promiskuitny a niekto menej. a ze ked je vo veci este alkohol, ze aj niekto, kto by to zatriezva neurobil, sa casto neovladne..
@muffin niekto viac, niekto menej.. ide o to, ako sa vie ovládať. Alkohol je myslím trošku iná kategoria. Pri ňom padajú zábrany, človek ani nemusí byť promiskuitný..
Ja si myslím, že promiskuita choroba je... Prečo? Pretože človek nedokáže naplno potlačiť svoje pudy... Môže niekoho na 100% milovať, ale aj tak toho človeka podvedie- pretože to má v génoch... Nemôže a ani nechce byť len s jedným človekom...A stále si chce dokázať, že je atraktívny a priťahuje okolie- môj názor
v mnohých prípadoch na promiskuitu pôsobí prostredie a hlavne minulosť osoby alebo sklamanie v láske.. a po sklamaní, príde nedôvera k človeku a niektoré ľudské povahy smerujú potom k promiskuite.. ale nie vždy to tak je, podľa mňa ide aj o chuť v sexe a skúšanie iných vecí.. sex a všetko s tým je veľmi pestré a myslím si, že v každom z nás je trocha promiskuity..
JA VIEM LEN JEDNO,ZE KED STE MLADY TAK SI NEUVEDOMUJETE PROMISKUITU,,KAZDY SI TO UZIVA PO SVOJOM A S ROZKOSOU,,VED TO K TOMU PATRI,,ALE NESKOR TIE NASLEDKY,,MISLYM TYM,ZE ZENY MAVAJU VYTOKY A V NESKORSOM VEKU PROBLEMI S KRCKOM MATERNICE A NETUSIM U MUZOV CO JE TO,,JEDNO VIEM ZA KAZDYCH OKOLNOSTI POUZIVAJTE KONDOM AJ KED MATE BABI ANTIKONCEPCIU LEBO RIZIKO JE VELMI VELKE ,,SAMOZREJME ZE JE TO INE KED MATE STALE PRIATELA ALEBO MANZELA ,,,,DAKUJEM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov