Ahojte, tu v tejto diskusii, zda sa, treba napisat co najviac komentov v zmysle, ze sa jedna o postavu z Harryho Pottera. Presna formulacia je na vas. Nezanedbajte to! Zaberie vam to len chvilku, ale svetu to velmi pomoze!
najsmutnejsie na tom je to, ze uz je tam 15 komentarov a kazdy dalsi clovek si mysli, ako je uzasne vtipny, ked zas tam daco trepne o lupinovi a vlkolakoch (ach)
toto ešte nie je žiadna výzva, raz tu bola diskusia, kde niekto vymyslel, že zataguje komentár, ktorý ešte len príde a ďalší aspoň štyria to museli zopakovať. to by som dala ako novú výzvu - čo najoriginálnejšie napísať ten zavináč s číslom!
a mám ešte rada, keď musí ešte aj dvadsiaty človek napísať totálne neoriginálny vtip v zmysle, že autor má radšej cvičiť gramatiku. lebo nie je dôležité, že ten človek už vie, že tam má chybu, musia všetci vidieť, že aj VY ste jedným z tých, ktorí si to všimli.
čiže teší ma, že neuvažujem jediná takto a že vznikla táto diskusia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(písal som ich ručne, bez ctrl+c/v aby som zdôraznil ako sa smejem)
ja som to tam jebla before it was cool
toto ešte nie je žiadna výzva, raz tu bola diskusia, kde niekto vymyslel, že zataguje komentár, ktorý ešte len príde a ďalší aspoň štyria to museli zopakovať. to by som dala ako novú výzvu - čo najoriginálnejšie napísať ten zavináč s číslom!
a mám ešte rada, keď musí ešte aj dvadsiaty človek napísať totálne neoriginálny vtip v zmysle, že autor má radšej cvičiť gramatiku. lebo nie je dôležité, že ten človek už vie, že tam má chybu, musia všetci vidieť, že aj VY ste jedným z tých, ktorí si to všimli.
čiže teší ma, že neuvažujem jediná takto a že vznikla táto diskusia