Velmi by som potrebovala pomôcť , pretože do zajtra máme odovzdať sloh a mna bolí hlava a mám toho ešte kopu , či by mi niekto nepomohol. Nemá to byť dlhe , niečo také ako úvaha. Stacilo by mi aspon trochu aby som vedela ako pokracovať.
ja by som to napisal začal že sloh ako doprdele nadpis,
potom by som napisal - tesi ma toto a toto a toto domatere mozno toto este a doprdele toto a potom povedal, som rada ze ma doriti tesi prave tato materinska vec pokial samozrejme bude zaujmat teba niečo o oblastiach prdeli doriti domatere
Je neuveriteľné, ako strašne sa snažíš zaujať a byť vtipný, ale zatiaľ ti to moc nejde. Asi sa ešte pri tvojom texte nikto nezasmial. Odhadujem, že tí s tým lepším srdcom ťa len poľutovali, že si taký dementný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ja by som to napisal začal že sloh ako doprdele nadpis,
potom by som napisal - tesi ma toto a toto a toto domatere mozno toto este a doprdele toto a potom povedal, som rada ze ma doriti tesi prave tato materinska vec pokial samozrejme bude zaujmat teba niečo o oblastiach prdeli doriti domatere
Je neuveriteľné, ako strašne sa snažíš zaujať a byť vtipný, ale zatiaľ ti to moc nejde. Asi sa ešte pri tvojom texte nikto nezasmial. Odhadujem, že tí s tým lepším srdcom ťa len poľutovali, že si taký dementný.