@sofia69 tmavšia by ti mala chytiť.. a tak to už neviem, ja sa v tom dáko nevyznám, obráť sa radšej na odborníka choď k dobrej kaderníčke a povedz jej čo chceš a aký máš problém a ona ti najlepšie poradí..
henna najlepsie chyta na svetle vlasy, pretoze to je cisto prirodna farba, ak ich mas tmavohnede a das si blond hennu, chyti ti to na zeleno a henna sa velmi tazko vymyva ( aspon v mojom pripade cca 3 mesiace)
Farb. tuzidlo ti nechyti na tvoje vlasy. Mne to chytilo iba na odfarbene vlasy...ale mozno kadernicka ti poradi, a u nej ti to chyti... lebo ja som to len doma skusala. Ked chces zvacsit objem tak by som si dala predlzit vlasy, kamoska mala riedke vlasy a dost jej to pomohlo, ale je to drahe a po pol roku to uz vyzera hrozne. Alebo sa daj ostrihat, nech ti kadernicka nejak obzvlastni vlasy...
@sofia69 ani trochu.. keď chceš objem, tak si myslím, že naozaj hlavne ostrihať.. ja mám tiež riedke vlasy, ale keď som sa bola strihať, tak ma tak ostrihala, že som mala objem celkom pekný aj 2-3 dni po umytí vlasov.. a teraz čím ďalej rastú, tým je objem menší.. tiež už sú také "spľasnuté" ..
peroxid nie je mierny, pretoze jeho slaby percentualny pomer ti nechyti, a u vysokeho, ktory chyti je hrozba spalenia vlasov.
skus postupne odfarbovat, pretoze ked to nechces dosrat, bude to zalezitost tak 2-3 mesiacov a potom to bude zdravsie, ako naraz sok silnym peroxidom na hlavu...
neviem, sampony som nikdy nepouzivala, lebo mam na ne tmave vlasy, ja len farbim, par razy som skusila hennu, ale bolo to o hovno a vobec to nejako " neozdravilo" vlasy ako malo...
skús si dať farebné clip in... jednak budeš mať na pocit hustejšie vlasy a je to farbené, v podstate je to melír, môžeš si to dať preč, keď sa ti nepáči a nezničíš si vlasy
Trvalú NIKDY! Len ti to zničí vlasy. Chce to dobrú kaderníčku, takú čo ti poradí, možno aj zostrih a samozrejme kvalitnú vlasovú kozmetiku. Nebudem tu robiť reklamu, ak chceš kontakt, napíš TS.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
vždy lepšie akoby si si ich mala posrať za malú cenu sama doma a potom si trieskať hlavu.
alebo potom henna na vlasy by nemala ničiť vlasy..
Sasi2680 : to je super že sa vymýva len či mi to chytí, kolko stupnov odtienoch mám risknúť ?
kadernicka to isti
asi by bodol aj kontakt na nejakého normálneho nie?
pošlite ak máte pls
skus postupne odfarbovat, pretoze ked to nechces dosrat, bude to zalezitost tak 2-3 mesiacov a potom to bude zdravsie, ako naraz sok silnym peroxidom na hlavu...
neviem, sampony som nikdy nepouzivala, lebo mam na ne tmave vlasy, ja len farbim, par razy som skusila hennu, ale bolo to o hovno a vobec to nejako " neozdravilo" vlasy ako malo...
aspon tak hovorí...je také niečo ?
ak to už niekto napísal, ospravedlňujem sa