Prosim poradte darcek priatelovi k 30tke..v popise pisem co ma rad ake ma zaluby atd..
ma rad sporty- z futbalu asi najviac fandi Manchestru..lubi tenis aj hrava tenis..ma rad pivko..Rozmyslam nad striebornym naramkom..retiazkou..atd..tortou v tvare piva alebo prs..alebo neviem..poradte daco mozno vtipne i kreativne
už si si odpovedala, čo by sa mu páčilo... upeč mu tortu a zabaľ mu do krabičky krásny náramok... to každého poteší kreativitu využiješ pri pečení torty, ak bude od teba samej, máš plus naviac...
@8 tiež som sa chcela na čosi podobné opýtať, pretože najprv si opísala čo má hrád, aký šport hráva a potom si tam zadrela, že rozmýšľaš o náramku nehovorím, že náramok je zlá voľba, práve naopak, len som sa tak nad tým zamyslela
ja by som mu určite kúpila nejaký "zážitok" v podobe nejakého zájazdu niekam, predĺženého víkendu, alebo nejaký adrenalínový zážitok, tandemový zoskok, alebo hodinový let v balóne (síce to je dosť drahé, ako som pozerala-tu je asi lepšie,kebyže sa zložíte viacero ľudí)..dokonca ma napadlo že pivný kúpeľ aj také existuje!
@bibawhite tiez sa divim tej logike, vymenujes ze ma rad sport a kupis mu retiazku? wtf? nechapem proste... to ak keby mne niekto povedal, ze miluje knihy a ja mu kupim flasu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nové odrazká na bicykel