Ahojte, potrebovala by som vediet vas nazor nech uz bude akykolvek ...
Na jesen som sa zoznamila s jednym super chalanom .. isty cas sme spolu chodili vonku a potom sme spolu zacali chodit .. boly sme spolu asi nieco vyse mesiaca ..
na co chces vztah ked zjavne ani k jednemu nic skutocne necitis?takze ak je ten byvaly zalubeny, urcite ho netahaj za nos, radsej si len uzivaj s takymi co to neberu vazne
Po mesiaci si ho prestala lubit a nasla si si nahradu... Sory, ale podla mna si ho nikdy ani nelubila. Sama nevies, co chcces, ako to teda mozu vediet cudzi ludia.
@8 tak ale zjavne ten cas nepomohol,aby si pochopila co vlastne chces.
Si mladucka,mas cas... neboj, netlac na tieto veci, vyhcutnaj si hvile s tymi chalanmi ako kamaratmi a az ked budes citit nieco skutocne tak potom do toho chod...
ved som napisala ze neviem co chcem .. pisali sme si predtim a sme sa lubili este predtim ako sme zacali chodit spolu .. a nahrada bola v uvodzovkach .. myslela som tym ze prisli ini chalani
ukoncili ste spolu vsetko..to myslis ten mesiac ci kolko ste boli spolu do kopy..ja uz ani pomaly nevnimam lebo naozaj nemam uz slov ta to ako dokazu niektory ludia riesit problemy ak sa to da tak nazvat..jeho nelubis,chce ta..potom ti robi naschvali aby si ziarlila,medzitym spoznas kopu dalsich co ta chcu,potom zrazu sa chces k nemu vratit skusit to..ale bez lasky to je na prd..radsej si uzivaj a mozno po case dospejes a zacnes sa na svet pozerat uplne inymi ocami..potom uvidis a budes sa vediet rozhodnut..
ukoncili sme spolu vsetko v zmysle aby si nerobyl nadeje, a moznoze som este nedospela ale povecmi, kto je uz taky dospeli ze zije zivot podla nalinkovnych predstav a nikdy sa mu nic nevymklo spod kontroli ..
@19 mno ked si namyslaju,tak to neries, a ked neprestanu,tak im to otvorene povedz ze nic nebude a proste ta to obtazuje a trapi,ze ta stale niekto dobyja.
@21 vidis,tak tebe sa paci,ze o teba maju zaujem ale ani jedneho neches...zatial...
Vodis ich takto za nos, na jednej strane sa ti to paci,ale jasne rozhodnutie nepovies...
Musis si sama uvedomit co chces,lebo takto ich lahko mozes stratit,stale nebudu o teba bojovat... vazne sa musis rozhodnut, a prestat ich takto tahat...
grace - niekto by ti mal tie sprostosti vytrieskat z hlavy
rekapitulacia:
namotas super chalana, po mesiaci ho nechas tak. pokial ti stale vyznava lasku, nechces ho, ked prestane, rozmyslas, ci ho opat nenamotas. medzitym namotavas dalsich chalanov, ktory si myslia, ze maju sancu, ale pritom ich vobec nechces.
to pripadas len mne ako drbnute decko, ktore si potrebuje neustale nieco dokazovat??
dufam, ze najdes chlana, do ktoreho sa raz maximalne zamilujes a ten ta potom posle do piči bez mihnutia oka
vidim ze si maximalne nepochopil oco ide .. zachavala som sa k nemu fer ze som ho nechala a nechodila s nim s tym ze by som ho podvadzala .. vidim ze si zakomplexovany zrejme z neakeho nevidareneho vztahu, tak si radcej schlad hlavu a nezacinaj s dristami ked clovek onich nestoji ale stoji o radu
26 - snazis sa tvrdit, ze si ho velmi lubila, ale po mesiaci si proste len tak prestala a poslala si ho do prdele a tym padom si sa zachovala fer. volaj si to ako chces, ale pre mna je to cista namotavka a to snad radsej ani nespomeniem tych dalsich chalanov.
zhrniem to asi tak, ze si mlada a sprosta a ked nechces riesit vztah, tak chalanom rovno povedz, ze si chces zapichat a ist dalej
Grace neviem co riesis v tomto ma Peter_piper 100% pravdu...pochopis to o par rokov...take baby ako ty si myslia ze len ony maju pravdu a nikto ich nepresvedci o opaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
preco si myslis ze ho len taham zanos? ved sme spolu ukoncili vsetko a nedavam mu nadeje
Takto ublizis nielen sebe ale aj jednemu z tych mnohych...
dala som tomu cas .. je to uz vyse polroka a stale nic
si viem predstavit
Si mladucka,mas cas... neboj, netlac na tieto veci, vyhcutnaj si hvile s tymi chalanmi ako kamaratmi a az ked budes citit nieco skutocne tak potom do toho chod...
ved som napisala ze neviem co chcem .. pisali sme si predtim a sme sa lubili este predtim ako sme zacali chodit spolu .. a nahrada bola v uvodzovkach .. myslela som tym ze prisli ini chalani
dakujem, si tu asi jediny ktoryma aspon trosku chape
ide oto ze ked sa s nimi budem bavit normalne potom zase bude ze ci ten alebo ten .. mi proste neprospieva pritomnost chalanov
si asi nepochopil ze oco mi ide
ukoncili sme spolu vsetko v zmysle aby si nerobyl nadeje, a moznoze som este nedospela ale povecmi, kto je uz taky dospeli ze zije zivot podla nalinkovnych predstav a nikdy sa mu nic nevymklo spod kontroli ..
Kym si niektoreho nepustis blizsie k telu,nemaju dovod si namyslat,ze chces niekoho z nich riesit viac ako len kamarata.
ved ja si udrziavam odstup ale oni ajtak
Vodis ich takto za nos, na jednej strane sa ti to paci,ale jasne rozhodnutie nepovies...
Musis si sama uvedomit co chces,lebo takto ich lahko mozes stratit,stale nebudu o teba bojovat... vazne sa musis rozhodnut, a prestat ich takto tahat...
ale ja som im to povedala, ooni vedia ze nechcem nikoho z nich
Keby to vedeli nepokusali by sa. Proste veria v nadej...
rekapitulacia:
namotas super chalana, po mesiaci ho nechas tak. pokial ti stale vyznava lasku, nechces ho, ked prestane, rozmyslas, ci ho opat nenamotas. medzitym namotavas dalsich chalanov, ktory si myslia, ze maju sancu, ale pritom ich vobec nechces.
to pripadas len mne ako drbnute decko, ktore si potrebuje neustale nieco dokazovat??
dufam, ze najdes chlana, do ktoreho sa raz maximalne zamilujes a ten ta potom posle do piči bez mihnutia oka
vidim ze si maximalne nepochopil oco ide .. zachavala som sa k nemu fer ze som ho nechala a nechodila s nim s tym ze by som ho podvadzala .. vidim ze si zakomplexovany zrejme z neakeho nevidareneho vztahu, tak si radcej schlad hlavu a nezacinaj s dristami ked clovek onich nestoji ale stoji o radu
pozri v tomto s grace suhlasim, myslim ze teraz porebuje podporu a nie zdrbavanie
zhrniem to asi tak, ze si mlada a sprosta a ked nechces riesit vztah, tak chalanom rovno povedz, ze si chces zapichat a ist dalej
ti chalani vedia ze mi ide o vazny vztah .. jasne zapichat a odkopnut to je asi tvoj sposom zivota ..
uz si s tim trapny .. clovek chce radu a nie iba keci .. bla bla bla