kazdopadne sa neprezieraj , najedz sa tak ze si najedeny a najedz sa cca az o 6 hodin ale tie uplne malo , aby ta nebolelo brucho , potom zasa o 6 hodin , a to uz uplne minimalne ..
ja napr ani nejem ranajky , len obed a veceru ... a na vianoce jem iba veceru aby som videl zlate prasiatko ale nie , nejedz tolko
Jedz viac krát za deň v malých množstvách. Obmedz sladké, slané, tučné, mastné a korenené jedlá. Tiež obmedz pečivo z bielej múky. Jedz viac ovocia a zeleniny. Veľa pi, ale nie sladké nápoje.
Jedz každé tri hodiny, radšej menej toho. Postupne znižuj množstvo sacharidov a snaž sa navyknúť si na trochu ovocia a zeleniny. Ak nemusíš šport, tak sa choď občas aspoň prejsť. A tak..
Menej žrať, deliť stravu...Alebo dalšia možnosť, stresovať sa, veľa fajčiť, nejesť a piť veľa kávy.....požadovaný účinok, schudnutie za tri mesiace 9 kíl...spoň u mňa. Každopádne vedľají účink, vypadanie trištvrťky vlasov z mojej kedysi hustej hrivy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
povedz mame ta ti bude rada varit "stravu pre zajace"
ak mas moc nadvahu tak nebehaj dodrbes si klby ale zacni plavat chodit na prechadzky etc.
a nezer vecer
kazdopadne sa neprezieraj , najedz sa tak ze si najedeny a najedz sa cca az o 6 hodin ale tie uplne malo , aby ta nebolelo brucho , potom zasa o 6 hodin , a to uz uplne minimalne ..
ja napr ani nejem ranajky , len obed a veceru ... a na vianoce jem iba veceru aby som videl zlate prasiatko ale nie , nejedz tolko
A samozrejme - pohyb !
Behaj, makaj, der sa....až pokedy ti nebude zle na vracanie....ak nechceš vyzerať jak michelínový panák...
Neviem odkial to mate... ale mali by ste pocuvat endokrinologov, nie fitmajstrov z netu.....