je to prijemne ale aby mi do nich brnkal pri kazdej moznej prilezitosti ked ma volne ruky to ozaj nie.. skor mam rada ked ide okolo a poriadne ich stisne a ide dalej.. take to hrajkanie mi pride byt trocha uchylne.. ako male decko.. :/
Ja už som si tak nejak.... zvykla Neviem, či si ľudia myslia, že keď mám veľké prsia, môžu sa ich automaticky dotýkať a hrať sa s nimi, ale tak pokiaľ mi je to niekto blízky, už to vôbec neriešim Dokonca sa na tom občas aj smejem, aj keď niekedy mám takú náladu a tí ľudia to robia takým spôsobom, že sa na nich iba otrávene dívam s nadvihnutým obočím a čakám, kedy ich to prestane baviť
@thoilane Tak ja mám veľmi liberálne kamarátky, ktoré ma len tak random dokážu chytiť za prsia Prípadne ich začnú mačkať a rozprávať na ne... Isté obdobie na mňa jedna kamarátka rozprávala v množnom čísle a oslovovala ma "vy tri", lebo že veď ja a moje kozy A mám zas kamaráta, ktorý keď robí niečo vytáčajúce, tak ma chytí za jedno prso a spýta sa nevinným hláskom "hneváš sa?"
Akože, nevadí mi to...čokoľvek len preboha prosím prosím prosím nekúš ma. Raz som kvôli jednému enormne náruživému chlapcovi mala skoro tri mesiace dosť nepríjemný problém, čo ma uhryzol (a verte mi, je tam hrozne jemná koža a hrozne zle sa hojí, zvlášť aj sa jej každý deň dotýka látka a proste nemáte veľmi možnosť nenosiť podprsenku...)
Ale inak - čo ja viem, staviam sa k tomu viac pozitívne než negatívne. Za istých okolností je to proste milé. Šťuch.
@creeson Mamka chytala do 7 rokov , pokým ma ešte chodila kontrolovať do kúpeľne či som sa neutopia odvtedy sa ich nedotkla ... Ouuú ďakovala, chceš si chytiť ?
@creeson No vieš to také sklamanie ... Som ešte nezažila! To akože nejaká hra ti je prednejšia pred ženskou? čo si ty za chlapa...Správni chlapi majú radi krivky,to len psi sa hrajú s kosťami niečo na tom bude
@1perlicka12 Ten typ chlapa má aj svoje pomenovanie a je ním gamer No partnerka by mala mať takisto rada hry (aspoň trošku) aby to so mnou vydržala + mal by som sparring partnera. Žena je žena ale hra je hra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
pri jedle sa nemajú čo nudiť
Squeeze
Nie.
Je to nechutné
@12 fujjj
A potom záleží na nálade. Ale potom sa chcem hrať aj ja...
ale nie podľa mňa je to normálne keď to chalan robí priateľke ... veď čo chlapci sa radi hrajú ... len potom aj ja sa mám chuť hrať xD
(aj ked ja si to ledva viem predstavit, ze len tak by som ti zacal mackat prsia, )
ale neviem si predstavit situaciu, ze pridem za kamoskou, pomackam jej kozu, ze cau
friends with benefits chapem, zvysok ne
Akože, nevadí mi to...čokoľvek len preboha prosím prosím prosím nekúš ma. Raz som kvôli jednému enormne náruživému chlapcovi mala skoro tri mesiace dosť nepríjemný problém, čo ma uhryzol (a verte mi, je tam hrozne jemná koža a hrozne zle sa hojí, zvlášť aj sa jej každý deň dotýka látka a proste nemáte veľmi možnosť nenosiť podprsenku...)
Ale inak - čo ja viem, staviam sa k tomu viac pozitívne než negatívne. Za istých okolností je to proste milé. Šťuch.
Nóóóó... asi su trošku od ruky v Trstenej keďže som z Košíc
:o Akože hmm ...testovací jízda?
Nóóóó... asi su trošku od ruky v Trstenej keďže som z Košíc
No a zvyšok nič? Veď ani na aute ti neukážu na testovačke len airbagy
Brucho? vpohode nevadí kilečká navyše su sexy veď kto by chcel predsa hrkotajúce kosti. Veď keby nebolo bruško tak ani kozičky