baby ste spokojne so svojimi prsiami? ....isli by ste na plasticku operaciu keby ste neboli spokojne? ja prave riesim tento problem, velmi som schudla a moje prsia stratili "tvar" ...tak uvazujem nad tym, ziadne masticky nepomahaju ani nic...tak neviem :/
som spokojná aj s veľkosťou aj s tvarom, plastiku zatiaľ nepotrebujem, ale na staré kolená nevylučujem všeobecne k nim mám veľmi pozitívny vzťah, až na to, že mi niekedy zavadzajú pri spaní, ale to je asi len moja divná psychóza
ako tak pozeram... vacsina z vas je spokojna a ta mensina by si ich dala zmensit... tak to je dost dobry vysledok pre SVK. (inak, ja sa radim k tej mensine )
k téme, som s nimi maximálne spokojná....ako som začala brať tabletky tak sa tak pjekne zväčšili a nemenila by som ich..... zastávam teóriu radšej malé ako žiadne
a ešte isto by som nechcela veľké, lebo keď tieto malé bolia ako veľké ako musia potom bolieť tie veľké
Najradšej hneď... a zmenšiť, a tí čo si myslia, že je to riešenie kktín, tak to teda nie je... nech si to skúsia tie s 1 alebo 2 skúsiť.. tobôž chlapi...
@martina123 masticky a rozne tabletky ti nepomozu - to je len reklama, hm skus cviky na prsia, pomaha to trochu - sice iba na prsne svaly lebo prsia su zial z tuku ale opticky to trochu pomohl
ach ja musim ist na daku transplantaciu alebo co ked chodim po ulici tak si cickami bijem po nohach byva to dost bolestive len sa potom neviem rozhodnut ci ma bolia nohy alebo kozy hroza
uf uz som sa zlakla..ale vela dievcat pise ze by si ich rado zmensilo..a ja som myslela ze akurat si ich vsetky chccu zmensit....aj ja si dam az budem vecia/starsia.....chcem sa opytat,neviete ze ci to bude mat na mna nejaky dopad,ked moja mama ako mala musela brat hormonalne tabletky,lebo bola naozaj krpata na svoj vek..a teraz ma kazy takeeeee obrovske...ci mi nehrozi ze po nej mi tiez narastu take obrovske narazniky???pls...pomozteee......ja necem kozy....iba to zavadzia..
neviem mne sa zdá že až priveľký význam sa skladie na prsia jak som schudla tak som nadmieru spokojná vtaké akorát, beh je o čosi znesitelnejší a viacej ludí mi hladí do očí
Na jednej strane som spokojná.. na druhej strane je dosť ťažké si nejak konfekčne vyberať oblečenie - napríklad plavky .. spodok menší vrch väčší alebo tričká obyčajné ani nemôžem nosiť.. Pretože čo je mi dobré na prsiach je mi veľké všade a čo je mi dobré všade je mi malé na prsiach no ale tak zvykli sme si na seba
Som spokojná,ale mohli by byť krajšie,väčšie a vytvarovaniejšie.Na baskete ani na Zumbe som z nich neni nadšená ale inak sú fajn A na palstiku by som šla keby sú nejaké extra malé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
Je to zlé?
Mám ísť ku doktorovi?
Bojím sa :/
Nemôže to byť smrteľné?
take akurat
ukázaná platí
zulukafr árijec mulat
vzrušením se klátí
a když se kozy ztrácí
dají se vyměnit celý
plastici dělaj tu práci
asi v Silicon Valley
a prečo sa to musí stať práve mne, mne !
Na operáciu by som aj šla, ale skôr preto, že ma to ukrutne fascinuje
asi sa doba zmenila!
k téme, som s nimi maximálne spokojná....ako som začala brať tabletky tak sa tak pjekne zväčšili a nemenila by som ich..... zastávam teóriu radšej malé ako žiadne
a ešte isto by som nechcela veľké, lebo keď tieto malé bolia ako veľké ako musia potom bolieť tie veľké
@mardzerin ja mám síce malé ale fakt si to neviem predstaviť s veľkými, a chlapom by som odporúčala....aspoň na jeden deň si skúsiť keď bolia
k téme: ja som spokojná dojsť teda a neviem či by som šla na plastiku
@matus123 a si spokojny s ich tvarom?
A rozhodne pôjdem na plastiku len ako to bude možné
@sweetcandy11 tak =D ony su uz tak dobre vytvarovane od prirody ale mohli by byt skor kockate
moje prsia sa mi ľúbia
ale zasa o štipilinku menšie by tom uvítala
chcela som napisat zvecit ...
ale tak zmierila som sa s tým, nič mi nezavadzia a vlastne už nachádzam iba výhody
Ešte si vo vývoji a preto by vôbec nemusela uvažovať nad takýmito alternatívami.
Radčšej sa nauč mať sa rada tak ako si - to je jediný dobrý liek na život
Okrem toho taká operácie nie je sranda a skôr by si ju ľutovala.
Hawk ♥
Som spokojny