A neviete preco ked som vonku a zabavam sa proste uplne mi sibe ze sa s kazdym cudzim vypravam ale nie len s cudzim tak preco ked stretnem jedneho chalana tak zrazu sa upokojim a uz sa neblaznim proste sa hned zacnem pred nim hanbit...cim to bude???
dievca krasne, vysvetli mi laskavo, aky myslienkovy postup, aka dedukcia ci podnet, co ta prijmelo k tomu, aby si tuto temu zaradila do rubriky "BIRDZ a jeho svet" ?!
Prosim poradte mi....mam 11 viem je to malo ale ja chcem chodit z chalanom a on si so mnu pise na pokeci tvrdi mi ze ma miluje ale byvame kusok od seba a len si na pokeci piseme stale ...nic ine ja ho tak lubim ale ma 16 co mam robit poradte prosim vas!!!
laska091 choj za nim a spytaj sa ho ci ta mam vazne rad ael rodicia ti s tym nebudu suhlasit mam 13 a mam odma zjeby za ot ze som ece mlada s niekym chodit lae mne je to jedno aj taksa tulam....takze laska je laska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov