páči sa mi striebro, biele zlato, swarovski i bižutka, žlté zlato moc nemám rada, skôr niečo jednoduchšie a jemnejšie ako niečo masívne
a je jeden prsteň, ktorý už dlho chcem a ešte si dlho naňho počkám
striebro (alebo proste strieborná farba, aj ak ide iba o postriebrenú bižutériu), prípadne na ňom decentne nejaký kamienok ale prstene nenosievam, nemám rada ten pocit + sa pamätám, keď sa mi ako dieťaťu jeden nedal dať dole, tak mi ho oco priamo z prsta zbrúsil
prsteň s dakoho kotrbou ako perlou chcem, zmenšenú a vyleptanú v kyseline najlepšie (na veľkosť hráška, aby stále bolo vidno rysy umučenej tváre), s korunou z tŕnia a očami vymľoždenými alá oberyn martel
ja mam rada hlavne striebro (ani zlaty by mi nevadil, len zlato posobi masivnejsie a tvrdsie, musel by byt tomu prsten usposobeny)... uprednostnujem skor jemnejsie, retro prstienky, ale aj niektore kamienkove a moderne sa mi pacia... no celkove musi posobit ten prstienok tak ako pre mlade romanticke ziena proste... moj oblubenec presne podla mojho gusta, ktory naozaj zdobi moju lavu ruku je tento:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a je jeden prsteň, ktorý už dlho chcem a ešte si dlho naňho počkám
či zásnubný?
mám podozrivo nesúrodý vkus