Zdravím. V noci ma priateľ vyprstoval a s nechtom ma pravdepodobne poškrabal, trošku som vykrvácala, ale ozaj len trošku. Ale teraz to trochu štípe, pri cikaní a tak..No strašne divný pocit to je. Poraďte, čo mám s tým spraviť, aby to bolo O.K.? Žiadna in
asi ti neporadim, pretoze este som nemala take nesikovneho chlapa aby ma poskrabal tak, ze by mi tiekla krv... si mu mala predtym ako do teba strcil prsty dat noznicky na nechty...
pockaj 2 dni a ak sa to nezahoji a vyzeralo by to staale horsie a horsie tak utekaj za doktorom!.....ja som nie s tymto ale v podstate s niecym podobnym cakala a teraz musim tyzden brat antibiotika lebo som kvoli tej ranke dostala infekciu....
choď ku gynekológovi alebo aspoň do lekárne. Tam ti dajú čípky na lepšie hojenie takýchto poranení. Budeš si ich musieť zavádzať do pošvy, ale vždy lepšie ako infekcia. Okrem toho týždeň žiadny sex.
@veryhappyhippo veď tak to treba robiť, nie? pekne si strihať a pilníkovať. chalani nie sú výnimkou. a keď chlap vie, že bude babu prstovať tak by si na to mal dávať pozor, aby jej neublížil. len niektorí sú hovädá. ma tak teraz napadlo, že či jej to nespravil naschval...
@holyknight to veru nechci. páči sa mi zákon, ktorý je, ak sa nemýlim, v Japonsku - keď žena pristihne svojho muža ako ju podvádza, môže jeho aj tú druhú celkom legálne zabiť. babu hocijako, ale chlapa len holými rukami ale nie, nie som taká vrahyňa, ako by sa mohlo zdať. keby ma muž podviedol, tak by som to pravdepodobne vyčítala viac sebe ako jemu. ale ak by ma poškriabal tak, že by som krvácala, tak ako som už napísala - dala by som mu to vyžrať - vynadala by som mu, nemá mi čo ubližovať...
@holyknight prečo? veď tak a čo mám držať hubu, keď mi niekto ubližuje? ja som inak veľmi mierumilovný tvor a aj som to písala, že neveru by som vyčítala sebe a nie jemu, brala by som to ako svoje zlyhanie, ale pravdepodobne by som aj dala žiadosť o rozvod... už ma prosím prestaň brať ako šialenú ženskú, ktorej chlap je pod mega papučou
@holyknight a čo je na tom zlé, keď som úprimná? nebudem si klamať ale tak ja sa teba pýtam, či to tak môže byť, lebo hulvát a ignorant sa ti nepáčilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a skus nejake intimne mydlo a nic ine ako cakat ti nepomoze..