Chcela by som sa spýtať, kedy môžem ísť prvý krát ku gynekologičke, či môžem ísť sama alebo musím prísť s mamou, či sa niečo platí a tiež ako to prebieha A ešte, ak si chcem dať predpísať antikoncepciu, či je potrebné súhlas r
Su aj detski gynekologovia, takze mozes ist kedy chces Tusim od 15ich mozes ist sama, platby neviem, prebieha to asi klasicky - spara sa ti tam, pokial nie si panna, pokial si, tak sa robi vysetrenie cez konecnik HAK tusim az od 16ich (15?), pokial ta k tomu nenutia zdravotne dovody..
jj..antikoncepciu ti daju len zo zdrav. dovodou, ale to staci ak je to plet, vaha, atd...od 16 uz tusim mozes bez nejakych dovodov a rodicov...myslim ze po 15 uz mozes ist sama..a nemusis detskemu...ja som hned chodila normalnemu...
no neviem, ja sa pred chlapom citim viac trapne no a ked som bola prvykrat tak som platila tusim kol 4 kil za zalozanie karty...takze tak...a to od kolkych rokov mozes brat antikoncepciu, to netusim, sak sa jej spytaj a myslim, ze mamu mozes kludne nehat doma
boshe....inak pisala som to uz v diskusii ,,gynekolog prva navsteva,,......naviem naco znovu taka ista diskusia,ale v pohode....
Ja som platila asi stovku za zalozenie karty(uz sa nepamätam lepsie povedane)...
Antikoncepciu ti da aj od 15 rokov a nemusi to matka vedet a nie je potrebne suhlas rodica.Ak ju chces proti akne,na zmiernenie bolesti pri menstruacii,alebo na rovnomerny cyklus alebo aj na samotny pohlavny styk...ak mas uz 15 tak je to v pohode.(o tomto som sa porozpisovala v tej druhej diskusii)
Nemusis ist s matkou ak tam s nou nechces ist.
A ako to prebieha.....fuuu............inak ked si panna a inak ked nie si.
Platí? Blbosť. Každá žena má nárok na pravidelnú prehliadku raz do roka zadarmo. A okrem toho nezrušil náhodou náš "super" pań premiér poplatky u lekára? Ospravedlňujem sa ak trepem chujoviny.
oneee... normalka...od 15nastich mozes ist sama aj tabletky ti predpise a dokonca ma isty zakaz to oznamit rodicom, nie?(ak sa mylim tak sorrka, ale marí sa mi dačo také...)
a jedine, že by si chcela ísť na potrat potrebuješ suhlas rodičov.. ak nemáš 18, of course...
Ak ideš ku štátnemu doktorovi tak neplatíš nič a tí súkromní si účtujú za USG ak treba a iné lekárske výkony, ktoré pri bežnej priehliadke nie sú potrebné.
HAK ti predpíšu od 15tich, aj bez súhlasu rodiča, veď je lepšia 15tka na tabletkách ako 15tka po potrate....ale keď chceš HAK burú ti brať krv [či máš dobre hladiny hormónov, predpoklady na trombózu atď.]
Lenuska200: to ako ktora...tie lepsie su drahise...aj do 500 a potom 450,350,250,150...a aj daco medzi tym...ale od najlacnejsich sa pribera a skodi ti to pleti a tak...
Cheekee nesúhlasím s tebou, Keď som začínala s HAK mala som okolo 55 kíl pri výške 173cm, pol roka po tom začatí užívania HAK som schudla na 47kg, vyčistila sa mi pleť a vôbec to nemá zlý vplyv na moje zdravie.Nehovoriac o tom,že som si asi po pol roku musela kúpiť o dve čísla väčšiu podpiru.Ta tak.Je to individuálne,na každého to vplýva inak.Nie všetko čo je drahé je aj kvalitné. Pozor. Skús regulon.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja som platila asi stovku za zalozenie karty(uz sa nepamätam lepsie povedane)...
Antikoncepciu ti da aj od 15 rokov a nemusi to matka vedet a nie je potrebne suhlas rodica.Ak ju chces proti akne,na zmiernenie bolesti pri menstruacii,alebo na rovnomerny cyklus alebo aj na samotny pohlavny styk...ak mas uz 15 tak je to v pohode.(o tomto som sa porozpisovala v tej druhej diskusii)
Nemusis ist s matkou ak tam s nou nechces ist.
A ako to prebieha.....fuuu............inak ked si panna a inak ked nie si.
mali by ju v dnesnej dobe davat uz 12 rocnym (robim si srandu..) ale poznam aj take
ale ne...ja som platila,inde to moze byt inak...neviem.
oneee... normalka...od 15nastich mozes ist sama aj tabletky ti predpise a dokonca ma isty zakaz to oznamit rodicom, nie?(ak sa mylim tak sorrka, ale marí sa mi dačo také...)
a jedine, že by si chcela ísť na potrat potrebuješ suhlas rodičov.. ak nemáš 18, of course...
HAK ti predpíšu od 15tich, aj bez súhlasu rodiča, veď je lepšia 15tka na tabletkách ako 15tka po potrate....ale keď chceš HAK burú ti brať krv [či máš dobre hladiny hormónov, predpoklady na trombózu atď.]
Taže tak