nakoľko mi príde zbytočné si dávať druhé meno len preto, aby si nejaké mala, pokiaľ nemá pre teba nejaký zvláštny význam a podobne (a to by si sa nerozhodovala na fóre, to by si už dávno vedela)
ja sa volám Jana a mne sa to meno páči. Podla mna je také neutrálne. Ja osobne, ak by som si mala dať druhe meno tak by som si zvolila nejaké dlhšie k tomu...Páči sa mi Jana Zaira (aj ked to nieje moc dlhé), ale tak ja nemám druhé meno, ale birmovne som si dala Jana Izabela ...
@11 ..prekáža ti meno Jana? veď to je tak pekné meno, neviem načo si chceš pridávať ďalšie ..a nemyslím si, že sa k tomu ešte dáke ďalšie meno hodí ..lebo to bude znieť..tak divne :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nakoľko mi príde zbytočné si dávať druhé meno len preto, aby si nejaké mala, pokiaľ nemá pre teba nejaký zvláštny význam a podobne (a to by si sa nerozhodovala na fóre, to by si už dávno vedela)
First World Problems
Janka je to najkrajšie meno na svete a ak si ho nevážiš tak sa idz odjebať niekam -.- si nezaslúžiš také skvostné meno!!! (ach)
Aj ked, ja som nemala moznost volby, si to vaz.
A keby bolo na mne tak by som vybral Jana Kristína aby boli 2mena a mohli ta oslovovat bud jana alebo kristina.