na prvy bozk si pamata zrejme kazdy z nas ale pamatat si to i s terajsim priatelom? ja som to m ala napriklad stale jednoduche pretoze som mala teda mam stastnu bozkavaciu bundu v kt. som sa pobozkala s kazdym chalanom ale je vedecky dokazane (podla mna somarina) ze prvy bozk si zeny aj muzi pamataju viac ako prvy spolocny sex ... tak som zvedava co si o tom myslite
No terajšieho priateľa síce nemám ale aj tak odpoviem Pri niektorých si to pamatám, pri iných nie..ale prevláda áno lebo ja si pamatám veľmi často čo som mala kedy oblečené akože nie typu že 14.6.2007 som mala to a to, ale k nejakej príležitosti viem priradiť oblečenie
Nie, co som mal oblecene si fakt nepamatam... Sice momentalne priatelku nemam ale nepamatam si ani pri jednej co som mal oblecene (skor povedane tak hmlisto tusim). Pamatam si ale pocity
@11@12 pockat ak to dobre chapem tak vy ste s tym s kym ste sa bozkavali v skolske ste este aj teraz? lebo ved otazka je prvy bozk s terajsim priatelom nie?
ludia a tak pocity si z toho pamatatee ake ste mali? ci sa s vami tak secko triaslo ako so mnou chapete a tato diskusia ma napadla lebo som na discovery tusim ze pozerala ze prvy bozk medzi parom a ze vtedy sa vymeni najviac chemickych informacii a ze je to pre vas nezabudnutelne ale evidentne sa mylili
ja si nepamatám čo som mala oblečené, si pamätám len jak ma stráááášne doslintal, a ja ako som vyplašene bežala domov ...ach jaj doteraz sa na tom smejem
pointa tejto diskusije je len to aby som zistila ze moja laska nie je na tom tak hrozne ze si nepamata co mal oblecene ale horsie je ze si to nepamata vobec
mmm..silne-pubertalne casy...nekde na diskoteke.kdo by si to pamatal....v tom dymovom smrade.ziadna romantika sa nekonala... a nebolo to urcite ani z lasky.nuz...kebyze sa da cas vratit
Prvýkrát som mala oblečené čierne rifle, čiernu mikinu a čierne tričko. Mikinu som si vyzliekla, položila na taký veľký kameň a mala som ju celú zaslizenú, to si pamätám doteraz Vlastne to je asi jediná vec z môjho prvého bozku s tým dotyčným, ktorá mi asi utkvie v pamäti dokonca- zaslizená mikina
Otázka, ako berú baby keď sme pri nežnostiach hneď vzrušený? Pri bozkávaní, keď cítite jak sa o Vás "opierame" ? Aké sú to pocity keď to zrazu ucítite?
No odpoviem ale kedy s majím už teraz bývalím..lebo sa chem zapojiť tak či tak, ale bohužiaľ nemám chalana ... čiže ja viem ešte aj dátum... bolo to 9 februára..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Mala som biele nohavice a taký bielo modrý sveter, taký huňatý mal široký roláčik
ale nie nepamatam si
ALE ODKEDY SU TU TIE HVIEZDICKY?
Ale kedy, to neviem, ani pri akej prilezitosti