@method ale čo ak by teoreticky mal jeden z partnerov nejakú špeciálnu požiadavku trebars? alebo by jednoducho prišlo k tomu, že jeden z partnerov by sa cítil byť po tejto stránke ukrátený? už z toho pociťujem nesúlad
@18 Asi tak. A tiež je pravda, že proste za týždeň či mesiac sa to odhadnúť nedá. Chce to súlad, tréning a spoznať partnerovo telo - reakcie a podobne.
toto su veci, ktore si myslim dost zavisia od veku.
ja uz som vo veku, kedy sa spravidla vztahy sexom alebo niecim, co smeruje k sexu zacinaju. alebo sa vdaka tomu ani nezacnu jajaj...
ale mladsie rocniky a hlavne tie, co to este nemaju za sebou prvy krat by mali urcite pockat, nic im neujde...
necelý mesiac. ale my sme sa asi 3 mesiace pred tým stretávali než sme sa oficialne dali do kopy. a od vtedy ešte skoro mesiac a až potom my sme sa s ničím neponáhlali a ani neponáhlame
@peculiar prepac ze trosku rypem, ale ako som hovorila, dnes mam taku naladu, ja len ze ... ak ta nejaka vec nelaka, tak ta proste nelaka...a ak sa ti to zapacilo znamena, ze si si na to len "zvykla" ...prisposobila sa ... a to je rozdiel...ak teda hovoris o milovani ...
alebo mozno nemam pravdu...
eh...s tým prvým som sa o päť dnii -po tom- dala dokopy
...s druhým po dvoch mesiacoch čo sme boli spolu.
a s tretiim po treťom stretnutii...alebo štvrtom?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
:-S
mna napr. niektore veci na zaciatku velmi nelakali, ale casom sa mi zapacili
ja uz som vo veku, kedy sa spravidla vztahy sexom alebo niecim, co smeruje k sexu zacinaju. alebo sa vdaka tomu ani nezacnu jajaj...
ale mladsie rocniky a hlavne tie, co to este nemaju za sebou prvy krat by mali urcite pockat, nic im neujde...
@method mne skôr išlo o to, že sú veci, ktoré by som v živote nerobila a keby sa to tomu chlapovi páči a viem o tom, už nastane nepokoj
@oveckaa hej ! prečo by som nemala?
alebo mozno nemam pravdu...
inac k tomu nemam co povedat
...s druhým po dvoch mesiacoch čo sme boli spolu.
a s tretiim po treťom stretnutii...alebo štvrtom?...