@Peter_piper a ako si na to "vypiratujem" hry? Normal stiahnem z netu, hodim na SD a ono si to precita co potrebuje? Sorry za blbe otazky ale chcem si o tom najprv zistit vsetko dolezite predtym ako si to kupim
@katalyzator no musis zohnat niekoho (googluj fora), kto ti do toho nahodi custom firmware podla toho, ci mas psp 1000 (fat), 2000 (slim), alebo 3000.. (psp go dufam kupovat nechces)
no a ked si na to das urobit ten firmware, tak normalne mozes stahovat o sto sesto...
len nie vsetko ide..napr ja mam CF 3.70 m33 a niektore nove (aj stiahnute) hry pozaduju napr CF 5.50...alebo podobne..
takze niekedy sa stane, ze hru nerozbehnem. ale to sa zas tak casto nestava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
spokojni som, akurat mi lezie na nervy ked novsie hry obmedzuju na urcity firmware a tym padom na starsom nejdu..
dost dlho mi sice zaprasene lezalo na stole, ale vcera som zacal akurat ficat na warrior orochi 2
aj ked je trochu pomalsie, ale tak to je jedno..
spokojnost nadovsetko uz len na krsneho cakam kym si kupi aby sme cez wifi mohli daco zahrat
norlmalne sa daju stahovat
no a ked si na to das urobit ten firmware, tak normalne mozes stahovat o sto sesto...
len nie vsetko ide..napr ja mam CF 3.70 m33 a niektore nove (aj stiahnute) hry pozaduju napr CF 5.50...alebo podobne..
takze niekedy sa stane, ze hru nerozbehnem. ale to sa zas tak casto nestava