v poslednom case pocuvam rozne pribehy ako sa chvalia 15 rocni chalani ze sulozili s 19 rocnymi dievcatami, moc sa mi tomu nechce verit ved ktora 19-stka by spala s deckom,verite tomu? baby spali ste uz s mladsim? chalani spali ste uz so starsou?
nie, boze chran....som na starsich a netajim sa tym....a tiez sa mi to nepaci, tak ako tebe, ale co s tym narobis...
ale poznam jednu holku (20) ktora spala s 15rocnym a vravi ze nikdy v zivote by nic podobne neurobila....ze ten chalan o tom kazdemu rozprava a ze jej furt vyvolaval, musela si zmenit cislo....niektory chalani su vazne nedospely a nepripraveny na tak velky krok ako je sex
Urcite by som len tak nespal zo starsou. Vstah by som dokazal mat ale len tak s pici spat urcite nie.
a na diskotekach to je uplne jedno si myslim a ak to je daky rockovy tak to je bezne si myslim. raz mi to rozpravali kamarati. a toto tam bolo ko keby bezne. Ale chlapci si mozu aj vymyslat, aby im druhy zavideli
@8 vynadala som jej jak psovi a ona si to doteraz vycita....nidky by som bodobnu kravinu nespravila....sorry chalani, ale je to tak....ak mate 15 nic ine ako 13tky vam neostavaju...a kedze to je este pod zakonom tak asi iba ta pravacka....
tak dva roky v tomto veku už nieje taký rozdiel ako 4 roky, že? a podľa mňa záleží hlavne na tom, ako sa kto správa v tom nejakom veku. a okrem toho, nechce sa mi tomu moc veriť, že by fakt nejaká 20 ročná baba spala s 14 ročním dilinom...
Ano spal som so starsou cca o 3-4roky, podla mna take iste ako s rovnako starou Ale 15 a 19 sa mi zda pretiahnute za vlasy skor by som to priradil k tomu ze 15rocny chlapec chce byt cool hrdina a preto tara sprostosti...
@0 haha,tak to som sa zasmial.. . cisty ojeb podla mna. Ak si ty chlapci nezaplatili zato,nepoznam 19 rocnu co by sla s 15 rocnym... ziadna normalna...
ale vsadím sa, že ten 18-ročný musel byť totálna troska a dievčatá v jeho veku sa s ním radšej ani do reči nedávajú. a tá 15-ka zasn nejaká malá šťanda, čo má tri kilá make-up-u na xichte.
po tomto lete by som aml byt ticho ,ale tak u chlapv je to ine,pretoze zeny dospievaju skor,teda mali by byt psychicky zrelejsie ako muzi. Preto starsi chalan,mladsia baba je akceptovatelnejsi podla mna ako naopak.
@23 ja osobne nepoznam holku v mojom veku co chodi s chalanom v mojom veku ci mladsim...ved aj moje spoluziacky a kamosky maju tak 25 rocnych frajerov lebo my ich vrstevnici sme vraj nevyzrete deti
nespala by som s neplnoletym!!!!!!!!!vsak to je uz chore co tu davate .... ked je chalan-baba mladsia-starsia dva tri roky sa to da tolerovat ... ale ako to ze 4 alebo ze ine extremy to je uz na hlavu postavene!!!!
presne moja rec, ja som mala kamosku ktora mala vtedy 13 a cil sa podrz ten chalana 18 aaale keby ju vidiss...vyzerala tak na 16 ale vd to nie je podstatne..tu ide o to kolko ma r v skutocnosti...a ja by som sa nikdy nevyspala, s mladsim..mozno kedmbudem mat 18 a chalan 17 tak to by sa mozno celkom dalo...
ja som spala s ohodne starsim a nezdalo sa mi to nejako chore...ale keby on mal moj vek a ja jeho tak by to bolo sialene, nepredstavitelne a nechutne....
@39 vsak treba mat aj hranice!!!a all NESPITE S NEPLNOLETYMI!!!!!!!!!!!!!!NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no pre mna osobne je tazke najst aj vekovo primeranu babu na sex tj 17-19 a nie to este 20+...neviem ako to niektori mladsi chalani robia...ale tie baby budu asi dost nevyspele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale poznam jednu holku (20) ktora spala s 15rocnym a vravi ze nikdy v zivote by nic podobne neurobila....ze ten chalan o tom kazdemu rozprava a ze jej furt vyvolaval, musela si zmenit cislo....niektory chalani su vazne nedospely a nepripraveny na tak velky krok ako je sex
a na diskotekach to je uplne jedno si myslim a ak to je daky rockovy tak to je bezne si myslim. raz mi to rozpravali kamarati. a toto tam bolo ko keby bezne. Ale chlapci si mozu aj vymyslat, aby im druhy zavideli
@10 to nemala nikoho v jej veku po ruke na sex? ci bola opita?
Pravé som so svojou priateľkov na rande rozoberal, že kde to jedno dievča má rozum... 21 ročná holka chodí s 17 ročným chalanom...
Všetko sa časom mení a preto je to asi normálne – veď keď 16 ročné môžu chodiť s 24 ročnými. Žiaden rozdiel – obe skupiny majú kúsok vymytý rozum...
Prosto 16 ročná s 24 ročným = 16 ročný s 22 ročnou...
Inač prvý prípad je v poriadku a druhý už vadí... Všetko záleží od predsudkov (no teda si fajne odporujem).
aj motika sem tam vystreli nie ?
a nespala som s mladším, ani sa na to nechystám. ani s chalanom vo svojom veku by som to asi nedokázala.