teraz sme prisli s kauflandu a nic sme nekupili asi pol hodiny sme stali v kolone aut , potom sme pol hodinu cakali na kosik a ked si tak pekne nakupujeme zrazu zistime ze v rade k pokladniam stoji minimalne 300 ludi (a to neprehanam !!! stali az uplne
U nas v Kauflande bolo, ze ak najdes vyrobok po zarucnej lehote , tak dostanes 10 korun ako ospravedlnenie. A ja s naj kamosom , mali 13 rocni fagani, ale na kese sme boli uz vtedy , sme tam stravili raz cely den a hladali sme take vyrobky. Kazdy z nas si odniesol 150 korun
A este si pamatam, ked otvorili tesco , vtedy som o polnoci niesol domov videorekorder zakupeny s 60 percentnou zlavou. A v tu noc som si tam este aj zaparil zavody na pocitaci a hodinu pocuval jednu pesnicku od Shakiri , to som mal asi 12
A dnes ?
Zhnite rajciny , predrazene maso a pocitace, ktore by tam kupoval len ten kto nikdy nebrigadoval v sklade a nevidel ako sa tam s technikou zachadza 8)
Boze pri takychto veciach mi je az do placu, aky stary kokot som Telom nie, ale myslou.... ja uz z takych veci mat radost neviem. (sorry za nostalgicky vylev)
Len som si uvedomil, ze by som o tom nielen nezalozil forum, ale za hodinu by som si uz ani nespomenul, ze som tam bol a uz vobec by som v tom nevidel pozitivum v tom, ze som stretol stareho znameho.
Nejak si mi pripomenul no to je jedno.
Dakujem ti za toto forum. Aj ked zrejme nechapes preco, ale dakujem
nenormálne jakí sú tí ludia prijebaní xDDD si myslia, že keď nechajú 200 eur v kauflande za veci ktoré sú o polovicu lacnejšie tak strašne ušetrili, ale nikomu nenapadne, že väčšinu z toho vôbec nepotrebovali a inak by si to nekúpili, takže by ušetrili aj tých 200 € čo tam nechali
sa tam pojdem jak nejaká opica tlačiť, ne? xD hrozné..
Ale čo bolo toto, tak to normálne asi nebolo. A neboli tam len ľudia z Malaciek, prišli tam aj ľudia z Trnavy atď. To mi príde už primitívne, keď sa mám trepať niekoľko km len kvôli 50% zľavám!
Určite nebudem cestovať za 50%-nými zľavami polku krajiny. (Áno, možno teraz preháňam s tou polkou krajiny). A nebudem stáť 4 a viac hodín kvôli tomu v rade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
U nas v Kauflande bolo, ze ak najdes vyrobok po zarucnej lehote , tak dostanes 10 korun ako ospravedlnenie. A ja s naj kamosom , mali 13 rocni fagani, ale na kese sme boli uz vtedy , sme tam stravili raz cely den a hladali sme take vyrobky. Kazdy z nas si odniesol 150 korun
A este si pamatam, ked otvorili tesco , vtedy som o polnoci niesol domov videorekorder zakupeny s 60 percentnou zlavou. A v tu noc som si tam este aj zaparil zavody na pocitaci a hodinu pocuval jednu pesnicku od Shakiri , to som mal asi 12
A dnes ?
Zhnite rajciny , predrazene maso a pocitace, ktore by tam kupoval len ten kto nikdy nebrigadoval v sklade a nevidel ako sa tam s technikou zachadza 8)
@hluzar a myslis si ze mne je do smiechu ? no teraz uz mozno trochu ale pred 1 a pol hodinou mi vobec do smiechu nebolo , som mal pohlad zabijaka
Len som si uvedomil, ze by som o tom nielen nezalozil forum, ale za hodinu by som si uz ani nespomenul, ze som tam bol a uz vobec by som v tom nevidel pozitivum v tom, ze som stretol stareho znameho.
Nejak si mi pripomenul no to je jedno.
Dakujem ti za toto forum. Aj ked zrejme nechapes preco, ale dakujem
Mám piči pojdem nathy do poska jablonka a idem
sa tam pojdem jak nejaká opica tlačiť, ne? xD hrozné..
» www.facebook.com/photo.php?v=157...
prosím?
Ale čo bolo toto, tak to normálne asi nebolo. A neboli tam len ľudia z Malaciek, prišli tam aj ľudia z Trnavy atď. To mi príde už primitívne, keď sa mám trepať niekoľko km len kvôli 50% zľavám!
Určite nebudem cestovať za 50%-nými zľavami polku krajiny. (Áno, možno teraz preháňam s tou polkou krajiny). A nebudem stáť 4 a viac hodín kvôli tomu v rade.
Absolútne nepreháňam so 4 a viac hodinami. Videla si koľko ľudí tu bolo z iných miest než z Malaciek?!
V pohode, to je tvoj názor. Ja si tiež nemyslím, že tvoj názor je úžasný, ale beriem ho.
@semhamforas jj Spis Hruska , Borovicka 7micka bola za 6 € tusim