@bloodypunk
Ved je to pravda zapričinia tým psychicku ujmu trochu slz na sude a učitelka si može brať pozičku na ckakanie pravdaže suma max do 1000 eur
@prasaman zodpovednost ? a čo sa mi stane ked prejdem cez chodbu ?
okrem toho ked mam zdravotne problemy, alebo 5 minutovu prestavku cez ktoru musim prejst do inej budovy alebo sa musim prezliekat na varenie/obsluhu/telesnu a ešte sa v ten den mam v plane aj najest tak tak sa na to slušne opytam a poviem dovod neviem prečo by ma pustit nemohol.
@stahli je pravda ze bezny clovek by svoje potreby vykonavajuce na toalete mal dokazat bez velkych utrap 45 minut zadrzat.
ale dost casto si ten clovek co sa pyta na WC ide v skutocnosti zavolat
a mozno urcite sa to obcas stane nejaky 15 rocny super nadrzany chlapec pozre na spoluziacky a ide si vyhonit , tak mu stoji ze mu to proste neda, nevie to vydrzat
na vyske ideme kedy chceme, ale na strednej a zakladnej sme sa museli pytat. par krat sa stalo, ze nas nepustili, niektori dokonca ludom ani pit nedovolili O_o
ini zase este aj vraveli, ze by sme mali viac pit. proste niekto je drbnuty, niekto normal
@piter09 uz silno chore mi pripada sa pytat ci sa mozem napit.. absolutne ani len by sa vobec uvazovat nad tym ci sa na to treba pytat nemalo, absolutne bez problemov sa moze hocikto hickedy na akejkolvek skole napit preboha..
@tvojasanca jedna vec je "vydržať" /čo 45min je fakt mega otázne/ a druhá vec je byť schopný sústrediť sa aj na niečo iné ako na to, aké mám závrate, bielo před očami, klepem nohami a snažím sa nepočúrať.
@grietusha je to jednak vrcholne nezdrave udrziavat v sebe nasilu moc alebo stolicu, a ano, ak berieme ze vydrzat ze sa neposikas neposeries tak sa TO DA! 45 minut ale na obrovsky ukor toho ze samozrejme nie si schopna sa sustredit na tej hodine atd..
btw.. ale potom ked tu potrebu spravis tak ta ulava .. nadhera...
@piter09@18 zase je rozdiel napiť sa raz za hodinu, lebo som smädná a popíjať celú hodinu a potom kloktať tú vodu a uberať aj pozornosť ostatných spolužiakov
nemá náhodou toto (ne)púšťanie detí na wc a nepitie na hodine pôsobiť na deti výchovne a naučiť ich to ako takej disciplíne. veď ono sa to uplatňuje hlavne prvé ročníky na základke aby sa dieťa naučilo, že teraz je hodina a mám dávať pozor a učiť sa a cikať mám ísť cez prestávku.
veď keby 8 ročné decko môže chodiť na wc kedy chce tak o čom by to bolo?
@piter09 ok, asi to je trochu iné na vysokej škole a na prvom stupni základnej, ako to je napr. aj v @27
a k tej prednáške.. ale asi nevyrušuješ ostatných
ako nech sa na mna nikto nehneva... ale je to kravina nepustat... ano, uz daky 14-15 rocny alebo starsi clovek vydrzi... chapem... ale male dieta ma mensi mocovy mechur, musi chodit cikat castejsie... nepustit ho na zachod a hlavne ak fakt potrebuje hranici s tyranim... aj vazni maju viac pravomoci ako tie chudatka v skole...
a inak z tej zenskej perspektivy... dievcata, ked zacnu menstruovat mozu mat fakt kadejaky divoky cyklus... ja by som si to na zodpovednost nevzala, keby pretecie a znici si oblecenie...
@tvojasanca no veď ja viem, že sa to dá vydržať, ale ako povedala grjetuša tak je to o tom, že sa sústredíš len na to... sú u nás učitelia a hodiny na ktorých viem, že sa nesmiem ani napiť ani vypýtať na wc ani nič, ale keď je niekto, kto ma pustí, tak sa radšej spýtam ako tam krížiť oči celý zvyšok hodiny
na co najmenej rada spominam co sa tyka strednej skoly boli tie vecne ponizujuce hadky a pytania sa, ci mozem cikat alebo sa NAPIT.
vrcholom vsetkeho bolo ked mi zakomplexovana neuroticka pica fyzikarka dala na hodine pisomku z ktorej som dostala 4 a neskutocne na mna navrieskala, za to, ze som sa napila. proste wtf?? hulakala po mne ze co sme v bufete a podobne, normalne ked by sa to stalo teraz by som jej asi prijebala.
a toto bolo stale proste, nikoho nezaujimalo ze jednoducho potrebujem vela pit a fakt casto chodim na wc (aj teraz som tym prakticky znama v okruhu kamosov, chodim aj dvakrat za hodinu a inak to nejde, ani lekarka to nevyriesila), a hento bolo fakt najhorsie a neskutocne primitivne, ked ma niekto nechcel pustit
zásadne chodím na wecko počas hodín, krátim si tým čas no a nikdy sa nestalo že by ma nepustili
ale mám takého hyperaktívneho profesora, ktorý potrebuje využiť každú sekundu hodiny a presviedčal minule 15 minút kamošku nech ešte vydrží že musia počítať, ale to bolo celkom také milé no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ved je to pravda zapričinia tým psychicku ujmu trochu slz na sude a učitelka si može brať pozičku na ckakanie pravdaže suma max do 1000 eur
Lenže ak sa niekto hanby
Najdu sa taký študenti
Nikto mi nebude, kurva, určovať kedy mám ísť na hajzel a kedy nie. To kde sme ?
okrem toho ked mam zdravotne problemy, alebo 5 minutovu prestavku cez ktoru musim prejst do inej budovy alebo sa musim prezliekat na varenie/obsluhu/telesnu a ešte sa v ten den mam v plane aj najest tak tak sa na to slušne opytam a poviem dovod neviem prečo by ma pustit nemohol.
co su retardovani ze nevedia 1 hodinu vydrzat ?
ale dost casto si ten clovek co sa pyta na WC ide v skutocnosti zavolat
a mozno urcite sa to obcas stane nejaky 15 rocny super nadrzany chlapec pozre na spoluziacky a ide si vyhonit , tak mu stoji ze mu to proste neda, nevie to vydrzat
ini zase este aj vraveli, ze by sme mali viac pit. proste niekto je drbnuty, niekto normal
ale nepýtam sa často, iba keď už to neviem vydržať (buď ten tlak v mechúri alebo tie drísty čo tam počúvam)
btw.. ale potom ked tu potrebu spravis tak ta ulava .. nadhera...
veď keby 8 ročné decko môže chodiť na wc kedy chce tak o čom by to bolo?
a k tej prednáške.. ale asi nevyrušuješ ostatných
a inak z tej zenskej perspektivy... dievcata, ked zacnu menstruovat mozu mat fakt kadejaky divoky cyklus... ja by som si to na zodpovednost nevzala, keby pretecie a znici si oblecenie...
vrcholom vsetkeho bolo ked mi zakomplexovana neuroticka pica fyzikarka dala na hodine pisomku z ktorej som dostala 4 a neskutocne na mna navrieskala, za to, ze som sa napila. proste wtf?? hulakala po mne ze co sme v bufete a podobne, normalne ked by sa to stalo teraz by som jej asi prijebala.
a toto bolo stale proste, nikoho nezaujimalo ze jednoducho potrebujem vela pit a fakt casto chodim na wc (aj teraz som tym prakticky znama v okruhu kamosov, chodim aj dvakrat za hodinu a inak to nejde, ani lekarka to nevyriesila), a hento bolo fakt najhorsie a neskutocne primitivne, ked ma niekto nechcel pustit
ale mám takého hyperaktívneho profesora, ktorý potrebuje využiť každú sekundu hodiny a presviedčal minule 15 minút kamošku nech ešte vydrží že musia počítať, ale to bolo celkom také milé no