jednej mojej naj kamoške som sa zdoverila s tym že sa mi pači jeden neuveritelne pre mňa pekny chalan...bola som snim aj v kine...vonk na mňa hadže neodolatelne pohlady ktore ma privadzaju do rozpakov..a najradšej by som ho pobozkala...ale nemožem pretož
som velmi rada že mam vo vas aspoň nejaku oporu a som rada že mi chcete pomocť ....myslite si že vo vzťahu hra veľku rolu aj vek?..ja si myslim že nie..dobre tedasa ja mu skusim napisať smsku
Urcite hra rolu vek, kto tvrdi nieco ine, je to hlupost, ale to zalezi aj na cloveku niektori 16-rocny sa spravaju ako 20-rocny napr. a naopak, zalezi to na cloveku. Ty mas 15 a on 19..ja ked som mala 15 tak som mala 19-rocneho chalana a mozem cestne prehlasit, ze bol vacsie decko ako ja . Co sa tyka toho, ci si s teba robi srandu, tak to je velmi tazko posudit, ked ho nepozname...
Je to uz sice stare, ale ked si sem este vcera pisala, tak ti aj ja hodim svoj pohlad - kam sa ponahlas holka? Ved laska ti neutecie, pride v pravu chvilu, nahanat ju netreba, ludia sa tym len zbytocne zatazuju a potom maju z toho problemy - dockaj klasu jak hus casu, oops, vlastne naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Urcite nepodnikaj nic extremne vybojne a pockaj chvilu ono sa to vykrištalizuje
ale ked pojdemdo zahraničia za rodinou tak ho tam 100% stretnem ....