Uz 7 rokov milujem jedneho chalana. Aj ked ho velmi malo stretavam (raz za rok, tak nejako) i tak sa mi vzdy rozbucha velmi srdiecko, neviem rozpravat a nedokazem odtrhnut od neho zrak dokym nezajde!!!
Podla mna milujes tohoto zahadneho dotycneho preto lebo ho poriadne nepoznas /myslim povahovo/ milujes na nom to co si si vysnivala. keby si mala prilezitost ho lepsie spoznat, kto vie ako dlho by ti ta laska vydrzala. je to len platonicke, tak uz nesnivaj a nenechaj si ujst pravu lasku, ktora na teba caka, alebo nieco urob aby sa ti ta platonicka laska premenila na skutocnu.
ja som tam asik zabudla dodat ze mi sa osobne pozname, aj mohli sme mat vztah, ale pokazilo sa to...
da sa povedat ze nam to neprial nikto
a hlavne jedna moja kamoska, lebo hluposti mi take poradila ze som o neho prisla (
- ale aj tak stale pozera =D len sa nerozpravame, nic, len ideme okolo a pokial nezajdeme sa vkuse na seba pozerame...a myslim si ze ma ma rad, lebo inak by nepozeral na mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Asi sa ti zapacilo slniecko D
-mno velmi si mily!! =D hehe ved on aj je pre mna slniecko =D hehe dobre si to vystihol, ale na toto som sa nepytala ked si si vsimol =D
da sa povedat ze nam to neprial nikto
a hlavne jedna moja kamoska, lebo hluposti mi take poradila ze som o neho prisla (
- ale aj tak stale pozera =D len sa nerozpravame, nic, len ideme okolo a pokial nezajdeme sa vkuse na seba pozerame...a myslim si ze ma ma rad, lebo inak by nepozeral na mna