ja neranajkujem nie je čas iba niekedy cez víken aj to by som uz tazko nazvala ranajkami ked je to o 12 .. ale vačsinou take ze hrianky mnaaam milujem alebo praženica a take..
ja moc neranajkujem ale teraz som si powedala ze budem takze je uz novy rok a ja ranajkujem ale tak jogurt alebo musli alebo take doco ale mali by sme asi viac na ranajky lebo jak hovoria nase babicky ranajkuj ako kralovna, obeduj ako princezna a veceraj ako sluzka
ja cez tyzden neranajkujem, ale cez vikend vacsinou biely jogurt sabi 250g(aby ma to zasytilo) ...ked mam chut na nieco sladke, tak si do toho dam med, je to dobra kombinacia..popripade si dam ten isty jogurt, ale 150g a k tomu napr. nejake ovocie/ orechy/...niekedy si dam celozrnny/grahamovy rohlik s maslom/syrom(plesnivec,balkansky syr,mozzarela alebo obycajny platkovy syr...) nakrajam si k tomu paradajky, poprip. zelene olivy..kedysi som jedavala tie blbosti do mlieka, ale to uz ma preslo, neni to az take zdrave si myslim...hlavne to cokoladove..a ani to zapekane s ovocim..radsej si urobim ovsene vlocky s medom, orieskami,hrozienka atd. ...ale to malokedy, nejedla osm to uz asi rok...teraz radsej uprednostnim ten jogurt..a sabi je dobry v tom, ze je pomerne husty, nie ako rajo sracky apod. ..este su dobre napr. grecke jogurty, ale tu ich vidam malokedy, vlastne som ich tu videla mozno raz alebo ani to...
za 10 rokov školskej dochádzky som neranajkoval možno 7-8 krat
a ranajkujem totalne všetko od rožkov s medom, s džemom cez rožky so šunkou, syrom, paradajkov, nepohrdnem Cornflakes v mlieku, rožok v mlieku , atd atd
Ja som si zvykol raňajkovať riadne. Tzv. silné raňajky. Teda: párky, šunka, sekaná, praženica, ale už som si zohrial aj guláš a naparil knedeľu. Bez raňajok sa mi nezačne deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mňňňam
A vacsinou musli, ovsene vlocky, vajcia na makko, pomazankove chleby, hrianky, kakao, adicko...
Ak som zufaly tak stiahnem aj po parkach.
Ale vacsinou sa moje ranajky skladaju len z ovsenych a mliecnych veci.
cize je to bud napr rohlik so sunkou a syrom..niekede aj 2zjem
alebo nejake sladke pecivo s jogurom alebo termixom...
alebo čokapik a podobne veci zalievane mliekom...a samozrejme k tomu čajík
a ranajkujem totalne všetko od rožkov s medom, s džemom cez rožky so šunkou, syrom, paradajkov, nepohrdnem Cornflakes v mlieku, rožok v mlieku , atd atd