nechapem preco by to mala byt trapna tema... podla mna je dobra, len sa k nej nedokazem konstruktivne vyjadrit ... je to dost diskutabilne, vlastne myslim, ze to plati len na ameriku
vieto o tom ze demokracia je ten najhorsi spôsob vlady ???? (to som cital) ..... tam kde moze kazdy "hlupak" rozhodovat o najdôlezitejsich veciach ....atd. bude asi na tom cosi ...
Aby sa to dalo nazvať dobrou témou chcelo by to aj niečo iné ako skopčiť sem nejakú debilnú hlášku, na to by bolo treba uvažovanie autora, nastolenie konkrétneho problému, najlepšie s nejakým príkladom tak, aby prijímateľ pochopil a mohol sa zamyslieť ... Toto je nič a nie dobrá téma ...
Media tvoria demenciu naroda tym ze ludi oblbuju tymy srackami co tam pisu a aj vlady. CIm debilnejsi narod tym lepsie pre vladu a pre tych co to vlastne riadia. To je ich ciel...
hm...ze by toto suviselo s hranim sa na ekonoma...sice ja nim vazne som(skoro) ale sak dobre to bolo za prve...a druhe myslel som to trochu inak...ako sa menia hodnoty ludi,a ze sa kladie iny doraz na vychovu deti,ako sa ludia spravaju voci sebe a pod...ale tak ucel to splnilo sak co je toto? "Aby sa to dalo nazvať dobrou témou chcelo by to aj niečo iné ako skopčiť sem nejakú debilnú hlášku, na to by bolo treba uvažovanie autora, nastolenie konkrétneho problému, najlepšie s nejakým príkladom tak, aby prijímateľ pochopil a mohol sa zamyslieť ... Toto je nič a nie dobrá téma ..."vyplod mudrej hlavy sveta:
akoze touto temou som mieril na mladsiu generaciu, ktora je uz trosku rozcicikana kde sme mi poznali veceru v pizzerke ci dovolenku pri mori ked sme boli mladsi???(pod 15 a tak...) a ako kukam na tie komenty fakt to sadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
preco?! tato tema je dobraaa,seci sa idu hrat na ekonomov a inteligentov, a to je najvacsia zabava pocuvat
Aby sa to dalo nazvať dobrou témou chcelo by to aj niečo iné ako skopčiť sem nejakú debilnú hlášku, na to by bolo treba uvažovanie autora, nastolenie konkrétneho problému, najlepšie s nejakým príkladom tak, aby prijímateľ pochopil a mohol sa zamyslieť ... Toto je nič a nie dobrá téma ...
Hej, lepšia bude asi diktatúra ...
Alebo spôsob, kde bude nejaká komisia, ktorá bude rozhodovať o tom, kto je spôsobilý rozhodovať ...
niektore africke narody (po vyhnani kolonizatorov a bielych farmarov) mat stale viac inteligentov kedze to tam ide stale viac do sraciek.
ten blahobyt musi niekto produkovat a dementny narod to nezvladne, ale tym blahobytm su potom niektory ludia prilis rozmaznany
Ty si tu fakt napisal iba jednu debilnu hlasku, a teraz sa cududujes ze to ostatny inak pochopili, mohol si naprv napisat nejaky priklad.
Teraz je uz neskoro, tato tema je uz davno mrtva
A ta vychova nesuvisi s blahobytom, ale so zapadnym (americkym) myslenim a kulturou ktore postupne dolieza do celeho sveta.