V novembri som nastúpil do novej práce na tpp. Ale o 8 odrobených dní neskôr som si zlomil nohu, 2 mesiace som bol PN. Pred týždnom som nastúpil po PN. Dozvedel som sa ale, že 95% firmy robí na živnosť (ináč nezarobím nikdy viac), tak plánujem o mesiac
dať výpoveď. O mesiac až preto lebo som si zohnal inú prácu s nástupom až v marci. Ak by som dal výpoveď teraz bol by som dlhú dobu bez práce. Som stále v skúšobnej dobe takže môžem odísť bez udania dôvodu. Môže mať táto moja výpoveď v budúcnosti nejaký vplyv pri zháňaní práce? Keďže je to také akoby som iba ojeboval systém.
pokial to nerobíš systematicky, vôbec nechápem prečo ťa to trápi.. radšej kvôli domnienke neísť do inej práce kde je práveže šanca že to bude super robota kde ti bude dobre?
@wera55555 Práveže, nie žiadne systematicky. Aj ma terajšia práca baví lenže kvázi bez živnosti nebude kariérny rast... Druhá práca je ešte lepšie platená
Nemusis o tej praci nikdy nikomu uz v zivote povedat K zivnosti si pripocitaj min 600-700e k cistej mzde, ktoru by si chcel aby sa ti to vyplatilo oproti zamestnaneckemu pomeru.
@fury
"Môže mať táto moja výpoveď v budúcnosti nejaký vplyv pri zháňaní práce?"
samozrejme že áno, každý kto si na životopise všimne že si tam robil menej ako pol roka sa pozastaví a prinajmenšom skepticky zdvihne obočie, prípadne sa ťa na to aj spýtajú. čo by si čakal?
Podla mna pohoda. Firma ta tiez vyrazi bez zavahania, ak sa im nehodis (uz kvoli hociakym dovodom, dobrym alebo zlym) ako zamestnanec a si este v skusobnej dobe. Zahrabat sa na 6-12 mesiacov v praci, kde nechces robit, kvoli niecomu, co sa v buducnosti prejde max tak jednou otazkou, je blbost
@lukaso121 sice ja som neodisla, mna vyrazili spolu s dalsimi X ludmi, lebo firma mala problemy a ma aj volaju naspat teraz ale proste aj tak, pokial to nebude velmi relevantne pre tu dalsiu pracu, tak radsej ee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
"Môže mať táto moja výpoveď v budúcnosti nejaký vplyv pri zháňaní práce?"
samozrejme že áno, každý kto si na životopise všimne že si tam robil menej ako pol roka sa pozastaví a prinajmenšom skepticky zdvihne obočie, prípadne sa ťa na to aj spýtajú. čo by si čakal?