nájde sa tu niekto kto sa zaoberá čítaním reči tela? alebo o tom niečo vie?..chcem sa spýtať že či sa dá čítať aj z objatia..napr že keď vás niekto objíme tak že jednou rukou okolo pleca a druhou okolo pása (dúfam že chápete čo tým chcem povedať) znamená
niečo ti prezradím pri čítaní reči tela nejde o to zamerať sa na určité gesto, musíš si všímať cely súbor gest vtedy tvoria niečo ako vety... s tohto čo si napísala sa nedá vzčítať bohužial nič...
tam ide o to že my sme taká partia že sa obíjmame vkuse keď sa stretávame keď sa lúčime alebo len tak..a minule som si všimla že vždy som sa s jedným chalanom objala tak že jedna ruka plece druhá pás..a minule ma už asi 3-krát objal tak že oboma rukami okolo pása preto sa pýtam že či to niečo znamená veď ide čisto teoreticky o zvedavosť
Ak ju jednou rukou objíme okolo pliec a druhou sa dotýka pásu, udržiava si odstup. Nachádzate sa vo fáze postupného zbližovania. Čím viac sa odstup medzi partnermi zmenší, tým pravdepodobnejšie vzťah skončí v spálni. Ak je to už zohratá dvojica, také gesto môže znamenať momentálne ochladenie vzťahov, ktoré sa však dá rýchlo napraviť.
Ak ju oboma rukami objíma okolo pliec a jemne stisne, je do nej vášnivo zamilovaný. Túži po ešte väčšej blízkosti a partnerka automaticky zareaguje tým, že sa k nemu ešte viac pritisne...
Ak ju objíma okolo bokov a pritisne k sebe, túži po tom, aby cítila jeho vôňu, tlkot srdca a dýchanie. Rečou tela chce vyjadriť, že je jej a chce ju. Čím viac si ju pritláča, tým väčšmi po nej túži. Keď vsunie nohu medzi jej stehná, v tej chvíli by ju láskou najradšej pohltil...
@darkestangel hento ,,frajer" robia aj niektori, co to proste radi robia, nezmanena to len, ze by ma chcel... som mala spoluziaka, co takto tlapkal nielen mna, ale aj inu spoluziacku, aj ked mal svoju priatelku, ktoru nikdy nepodviedol, aj ked mal prilezitosti a zboznuje ju...
Ja som čítala knihu "Veľká kniha reči tela" a bola som naozaj prekvapená, koľko "tajných" vecí sa dá z tela ľudí vyčítať Teraz viem o každom všetko (vtip)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
také to "obyčajné" objatie s rukou okolo pása a s druhou okolo pleca je skôr vraj viac len kamarátskejšie
» korzar.sme.sk/c/4569023/co-vy...
ale existuje aj taka hlbsia psychologicka analyzam ale to ti netreba
nie je to síce objatie, ale nejak sa mi to sem k tejto téme hodí
tam máš všetko, nie len objatie.
a navyše ja väčšinou stále objímam rovnako..
niečo ti prezradím pri čítaní reči tela nejde o to zamerať sa na určité gesto, musíš si všímať cely súbor gest vtedy tvoria niečo ako vety... s tohto čo si napísala sa nedá vzčítať bohužial nič...
tiez dakedy obijmem osobu len tak lebo dobre, ze ma neprevalcuje..
a inokedy ani nechcem danu osobu pusti..
a to kde mam ruky ani nevnimam..
prečítali 10 článkov. Ak chcete
pokračovať a získať neobmedzený
prístup na našu stránku,
davaj precitaj mi co tam pise
Reč objatí
Ak ju jednou rukou objíme okolo pliec a druhou sa dotýka pásu, udržiava si odstup. Nachádzate sa vo fáze postupného zbližovania. Čím viac sa odstup medzi partnermi zmenší, tým pravdepodobnejšie vzťah skončí v spálni. Ak je to už zohratá dvojica, také gesto môže znamenať momentálne ochladenie vzťahov, ktoré sa však dá rýchlo napraviť.
Ak ju oboma rukami objíma okolo pliec a jemne stisne, je do nej vášnivo zamilovaný. Túži po ešte väčšej blízkosti a partnerka automaticky zareaguje tým, že sa k nemu ešte viac pritisne...
Ak ju objíma okolo bokov a pritisne k sebe, túži po tom, aby cítila jeho vôňu, tlkot srdca a dýchanie. Rečou tela chce vyjadriť, že je jej a chce ju. Čím viac si ju pritláča, tým väčšmi po nej túži. Keď vsunie nohu medzi jej stehná, v tej chvíli by ju láskou najradšej pohltil...