Na fb sa o tom dosť diskutuje a ja sa na niektorých komentoch dosť zabávam. Aký je váš názor na tú reklamu? Je podľa vás dobrá, alebo len zbytočne provokujúca?
Zbytočná hra na efekt. Bolo im jasné od začiatku, že tam príde par rasistov a budú sa na tom nasierať, to je predsa úplne normálne a predvídateľné - a na takto ľahko získanej kontroverzii si potom môžu na istotu vyhodnotiť kampaň, ako "úspešne virálnu", ktorá ma navyše "silný sociálny mesidž" a "rozbúrila diskusiu".
Čistý marketingový win a úplne lacno.
Je to smiešne, rovnako aj tí, čo na základe pár takých jedincov vyhodnotia SR ako rasistickú - pritom v každom 1 štáte by sa pár takých blbečkov našlo Treba si uvedomiť, že tí ľudia sa len boja, keďže černosi pre migrantov a USA niggaz nemajú vo svete moc dobrú povesť
A tiež sa mi zdá byť haluz, že tá afroslovenka hovorila, že má problém si nájsť chlapa, bo je čierna a my sme rasisti a pritom je to skôr tým, že nevyzerá moc dobre Ale tak to je teraz móda všetko uhrať na victim mentality a rasovú kartu
@staphylococcus ved hej. suhlasim...o tom potom,len by sa mi myslienka multikulturalizmu viac hodila ked uz ide o SVK na borovicku a ukazalo by sa ako nas spaja...ale to uz by bola inak reklama ofc.
Viem si predstaviť, ako tým "typickým" Slovákom vadí černoška v našom kroji, takže neviem či urobili zrovna dobre s takýmto ťahom..Ale piť sa bude aj naďalej takže je to v podstate jedno
je to dobrá reklama a ľudia by ju brali úplne inak keby tam dali niekoho iného. A nie, nemyslím si žeby sa v každom štáte našiel taký pomer ľudí ktorým sa to páči/nepáči na základe toho, takže pri takých veciach sa vždy ukáže mentalita ľudí.
mne sa páčil komentár na zomri kde porovnáli ibiho majgu s touto reklamou a bolo tam veľmi trefne povedané že Slováci si zo všetkého cudzieho buď robia srandu (ako napr. aj keď sa muži na svadbe prezliekajú za ženu, pani mária a pod.) alebo sa toho automaticky boja
úprimne, stále si hovorím že ma tu už nič neprekvapí, no mňa to vie vždy naštvať a nerozumiem ako môžu byť ľudia tak sprostí a jednoduchí
Vobec som tu reklamu nepostrehol a az vdaka linku v @9 ju vidim prvykrat. A ja som nikde nepostrehol ziadne vasnive debaty o tejto reklame ani tu a ani na inych forach ci sietach, tak neviem, asi mi to uniklo. Ale vizualne sa mi reklama paci ale viem si predstavit, ze by ma pocas filmu v telke asi stvala ako kazda reklama.
Zbytočne provokatívna reklama.
Takéto p*čoviny nám idú tlačiť do hlavy... Som rád, že nie sme takí j*bnutí jak Rakúšania a Nemci.
Jedna vec je tolerancia, druhá vec je úmyselne zatvárať oči...
A prečo keď sa človeku niečo nepáči hneď je rasista ?
Nikdy som nemal nič proti ľuďom inej farby, vierovyznania či orientácie ale tieto snahy nám vtĺkať do hlavy, že je to prirodzené to sami robia.
Je prirodzené, že treba prichýliť milióny neprispôsobivých migrantov, že treba tolerovať kriminalitu spoluobčanov a propagovať LGBTI pri každej možnej situácií...
Nepovažujem sa za rasistu, mám kamarátov cudzincov, cigáňov a dokonca aj homosexuálov ale migračná politika EÚ je chorá, jediný Orban a ten Salvini majú odvahu niečo zmeniť a nenechať sa zastrašiť EÚ. Mali by sme si chrániť svoju identitu.
Ďalej aj so spoluobčanmi treba niečo robiť, lebo sa vychováva generácia po generácií ľudí neschopných v živote závislých na štáte. A je to pravda, že je to obrovský problém....
Ja z nej mam zimomriavky, taka je trapna. Kludne nech tam hra slovensku dceru Paviel Rochniak, ale trapno zostane tak či tak. NEch tam ukážu jak vyzerajú ozaj ľudia po alkohole a nie tieto predstavy clean dance parties...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mne sa to strasne paci, ta reklama je vizualne esteticky velmi prijemna a ocividne zaposobila
Čistý marketingový win a úplne lacno.
Je to smiešne, rovnako aj tí, čo na základe pár takých jedincov vyhodnotia SR ako rasistickú - pritom v každom 1 štáte by sa pár takých blbečkov našlo Treba si uvedomiť, že tí ľudia sa len boja, keďže černosi pre migrantov a USA niggaz nemajú vo svete moc dobrú povesť
A tiež sa mi zdá byť haluz, že tá afroslovenka hovorila, že má problém si nájsť chlapa, bo je čierna a my sme rasisti a pritom je to skôr tým, že nevyzerá moc dobre Ale tak to je teraz móda všetko uhrať na victim mentality a rasovú kartu
mne sa páčil komentár na zomri kde porovnáli ibiho majgu s touto reklamou a bolo tam veľmi trefne povedané že Slováci si zo všetkého cudzieho buď robia srandu (ako napr. aj keď sa muži na svadbe prezliekajú za ženu, pani mária a pod.) alebo sa toho automaticky boja
úprimne, stále si hovorím že ma tu už nič neprekvapí, no mňa to vie vždy naštvať a nerozumiem ako môžu byť ľudia tak sprostí a jednoduchí
Takéto p*čoviny nám idú tlačiť do hlavy... Som rád, že nie sme takí j*bnutí jak Rakúšania a Nemci.
Jedna vec je tolerancia, druhá vec je úmyselne zatvárať oči...
A prečo keď sa človeku niečo nepáči hneď je rasista ?
Nikdy som nemal nič proti ľuďom inej farby, vierovyznania či orientácie ale tieto snahy nám vtĺkať do hlavy, že je to prirodzené to sami robia.
Je prirodzené, že treba prichýliť milióny neprispôsobivých migrantov, že treba tolerovať kriminalitu spoluobčanov a propagovať LGBTI pri každej možnej situácií...
Nepovažujem sa za rasistu, mám kamarátov cudzincov, cigáňov a dokonca aj homosexuálov ale migračná politika EÚ je chorá, jediný Orban a ten Salvini majú odvahu niečo zmeniť a nenechať sa zastrašiť EÚ. Mali by sme si chrániť svoju identitu.
Ďalej aj so spoluobčanmi treba niečo robiť, lebo sa vychováva generácia po generácií ľudí neschopných v živote závislých na štáte. A je to pravda, že je to obrovský problém....
P.S. videl si ich občiansky, keď máš takú istotu?