Objavujú sa ( nielen) tu. Reklamy google. Malé modrobiele reklamky. Ja ich vždy ignorujem, ani neviem o čom sú. Zaujímalo by ma či je to tak aj s vami...
nie neklikam lebo ma to znervoznuje. dva krat som na ne klikol tu na birdzi. ale teraz sa mi tie reklami nepacia halvne to co sa mi objavuje v strede. znervoznuje ma to tam ako si
BIRDZ zobrazi kazdy mesiac cca 3 miliony stranok. Klasicky hosting nestaci. BIRDZ ma prenajaty dedikovany server (a asi budeme mat este druhy). Google Adsense je jedna s foriem ako znizit stratovost tohoto serveru.
Priemerne bannery graficke maju na Slovenskom internete klikavost 0,1 - 1,0%, cize malokedy sa stane ze nejaka reklama zaujme viac ako 1% ludi co ju vidi
takto, nejde mi ani nejako o to klknut na co najviac bannerov z google, ale napriklad v tychto co by teraz mali byt hore na stranke som nasiel uzitocny program do pocitaca, potom antivirus (freeware obidva) a nejake tie zaujimave stranky...niekedy neviete kam sa dostanete, ked kliknete na link...niekedy to je fakt uzitocne trosku sa na to pozriet (vlastna skusenost)
bohuzial .. kedze este len naväzujeme dobre vztahy s reklamnymi agenturami, chvilku potrva kym tu bude klasicka platena reklama .. ked bude, moze byt, ze sa znizi pocet Google Ads na stranku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
BACKSPACE - TO JE TA SIPKA KTORA SMERUJE S PRAVA DOLAVA A NACHADZA SA HNED NAD HLAVNYM ENTEROM.
HLAVNY ENTER - TO JE TEN VELKY KUSOK OD STREDU KLAVESNICE (nie ten maly na kraji)