najhorsia reklama na svete je na sladku vasen ked tam ta jedna zacne rozpravat ze zazila nieco nove a nezvycajne a potom vytiahne cokoladu.. a ta druha hodi tak strasne dementny ksicht.. boze to vzdy ked vidim by som telku rozbila..
Nieviem, ktorá ma naštve... ale viem, ktorá ma pobaví.. tá na poistenie, kde má ten chlapík tvár od kečupu a tá žena začne vrieskať ako zmyslov zbavená
mňa strašne vie rozosmiať reklama na vaniš či čo to je..tá hysterka keď začne kričať " nie! veď to zničíte" reklamy nemajú fakt úroveň ...podľa mňa má reklama upútať ( nie tým aká je blbá) osloviť ..a mala by byť originálna....ak dobre vyštudujem a dostanem sa do reklamy tak to bude v telke vypadať inak
Si pamätám, že kedysi behala reklama na slepačí bújon... Nikdy som nevedela, pochopiť ľudí, ktorí sa pre peniaze oblečú za sliepky a v súčasnosti je reklama v ktorej sa ľudia pre peniaze prezlečú za peniaze
mna strasne vytacaju tie.. v roku 2008 zaplatite za pobyt v kupeloch polovicu svojho dochodku v korunach. v roku 2009 zaplatite tiez polovicu dochodku v eurach.
a inak sa pripajam k tej vacsine, ktoru vzdy rozveselia kamionisti
mne sa najviac páčia reklamy na Orange...to sú také milé a nevtieravé...a vždy tam je nejaká fajn pesnička...jasné že žerem Kooperativu atď. ale teraz sa mi ešte páči na Kofolu v tom byte tí dvaja mladí...to je taká milá tiež
Najsamhoršie, najdebilnejšie, najnepochopiteľnejšie a nanereálnejšie sú všetky tie reklamy, pri ktorých herec len tak v bežnej situácii vytiahne z vrecka alebo tašky daný výrobok akoby práve prišiel z obchodu.
Napr. na čistiace prostriedky, pracie prášky, lieky atď.
naštvať ma vie asi ta na zubnu pastu čo im vilietavaju zuby a krv.... a rozosmiať asi ani jedna ... ma serie že to isté dookola...a najlepšie tie jojkarske a markizacke reklami..ved to je trapas na entu.. ako ta Ďurianová sa jak jebnutá rehoce .. fakt
prosím vás nevie mi niekto pomôcť?? hľadám reklamu,tú kde sú 3-4 dievčatá a jedna ich predstavuje: Monika Evka...atd.. a potom naskočí bublina kde je otázka ako sa volá??vopred vám ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
smiesne su parodie na reklamy
a skoro vsetky reklamy ma seru
ale an kofolu suu genialne
Ale, zase každá práca je práca, no nie?
» medialne.etrend.sk/blog/pastier/po...
Explodujúci billboard - oplatí sa pozrieť Aj na Slovensku by mohli vznikať podobné reklamy
a najtrapnejsie su vsetky reklamy na pracie prasky, avivaze a dalsie kktiny..
A kamionisti su super.
co tam pusti studenu vodu na zaciatku a zakrici ako o zivot
to je uplna sila... vazne z toho nemozem
Reklamy sú tu a mňa velmi nezaujímajú, ale ani mi nevadia.
Mna dostala reklama na Bratislavu, škoda, že ju stiahli
A kofola ma dobre reklamy aj Axe
a inak sa pripajam k tej vacsine, ktoru vzdy rozveselia kamionisti
"ale nemusíte veriť reklame ani chlapovi prezlečeného za kňaza"
Napr. na čistiace prostriedky, pracie prášky, lieky atď.