Prosím sa pre lásku božiu dajme mi niekto link na tú vec ktorá zruší všetky tie ****** ********* ***** reklamy!!!Nestačí že to vypínam miliónkrát za sebou...nedá sa cez to čítať lebo sa to tam se*e pred oči.Kriste bože dajte to preč..alebo nech to aspoň n
1 Ja nie som hysterická...ja som maximálne rozzúrená...lebo som si kvôli tomu nechtiac vymazala pár vecí a v kľude si už nemôžem ani blog prečítať...lebo nevidím cez to
1.) reklamy musia byt (inak by BIRDZ skrachoval a neexistoval), masivne instalovanie AdBlockov (blokovacov reklam) velkym mnozstvom uzivatelov moze sposobit hromadny zanik viacerych portalov, pripadne spoplatnenie portalov, ktore pridu o reklamne plochy
2.) na BIRDZ je limitovany pocet reklamy max 1-2 ks bannerov na stranku (vacsinou je prax ze sa zobrazi nula az jedna reklama, malokedy dva bannery naraz)
3.) NEMAM RAD agresivne formy reklamy, ktore prekryvaju casti stranky a a proste NEMAM TO RAD. Problem je ze server musi predavat reklamu, a sice si moze diktovat podmienky ale zas nie nekonenecnce, lebo potom to reklamna agentura da na iny server, kde im je to vsetko jedno.
4.) Kreativci z reklamnych agentur (prelistujte si niekedy casopis Strategie - o ludoch z reklamnej branzde) su najnamyslenejsi ludia na svete (a myslim si ze ani politici im nedokazu konkurovat), kreativci z reklamnych agentur su tak mudri ze nedokazu pripustit, ze agresivne reklamy ludom vadia, paradoxne "mladi ludia na Birdz" su vraj najlepsou cielovou skupinou agresivnej reklamy (si myslia) ja naopak si myslim ze to je pravy opak, skor stari ludia ktori pouzivaju sporadicky net dokazu prezit agresivnu reklamu, naopak mladi ludia ktori ziju s netom pomaly cely den, sa za den na roznych serveroch mozu stretnut s tak velkym mnozstvom reklamy, hlavne agresivnej, ze tuto formu reklamy podla mna povazuju za najhorsiu a vyslovne je brana negativne a neklikaju na nu. To je moj nazor, cloveka co robi komunitne portaly, ale ludia z reklamnych agentur zial vedia vsetko najlepsie.
@pawlo neviem ako to funguje presne. ale teoreticky viem ze birdz vyzaduje mat povoleny javascript (mam na to viac dovodovov, nezneuziva sa na nic zle),len bezny user nemusi presne chapat o co ide, cize by som tu neodporucal instalovat si "no scripty", lebo fakt ak clovek nevie co tym sposobi na internete a nevie si to nastavit, radsej nech to neskusa.
@pawlo nemam to nainstalovane (preto neviem co presne sa tam nastavuje). A nikdy v zivote by som si AdBlock + no script ani nenastavil. Tudy cesta nevede. Inak pozrite si nejaky anglicky / americky web, preco tam si inzerenti (a hlavne tvorcovia bannerov) vazia klienta a navstevnika robenim slusnych reklam (ano obcas je tam nieco kuriozne efektne nestandartne, ale nepamatam si ze by som niekedy videl nieco co sa klasifikuje ako "agresivna reklama" ze by to prekryvalo dolezitu sucast webu, ale na slovenskom nete (na niektorych portaloch) je pomaly kazda druha reklama taka... Ja chapem servery, ze oni to musia predavat a obzvlast teraz v krize, ale nechapem tvorcov reklam preco to v takej podobe vyrabaju, lebo fakt nechapem, podla mna to ma tak vela negativ...
@tomas - mne osobne sa páčil nápad od kreatívcov v reklame na SMART - spravili jednoduchú hru - a celá hra sa oddohrávala vo favicone - určite si o tom už čítal/počul - ak sa ti to páčilo tak to skús posunúť ,,vyššie,, - podľa mňa je to zásah do čierneho
problem nie je v reklame, vela reklam je super, zabavnych, tie su fajn... ludia vzdy nadavaju v 99% pripadoch na agresivne reklamy, ktore na par sekund znefunkcnia/zakryju cast stranky... ja osobne mam rad reklamu citam pastier.medialne.sk obcas pre zabavne reklamy, ale neznasam agresivne reklamy.
pouzivam operu a kym som si neprecital tuto diskusiu tak som si nevsimol ziadnu reklamu a teraz si ju aj tak nevsimam... problem bude asi skor u ludi co pouzivaju IE a trochu ma sklamalo ze sa mi na agresivnu reklamu nepodarilo narazit ani vo firefoxe (3.0.8, a ano narazil som na agresivnu reklamu na birdzi ako inak po otvoreni stranky v IE.
ale okrem reklami mi vyskocilo hlasenie s chybou:
runtime error:
.web>
stymto som sa este nestretol tak vam to tu predhadzujem.
s prísľubom, že v budúcnosti by sa NEMALO STAŤ, že by sa spustilo tak veľa agresívnych reklám naraz. Štyri bolo veľa, odôvodnenie v linke. Iné je jedna raz za čas, a iné sú štyri za sebou.
Ešte raz sa ospravedlňujem, že sa spustilo tak veľa kampaní v ten istý moment. Snažíme sa zlepšovať BIRDZ vo všetkých ohľadoch (a keďže v minulosti málokto chcel reklamu, tak sme fakt neuvažovali ani, čo sa má stať, keď bude viac reklám naraz od rôznych reklamných agentúr. Birdzu naštastie rastie návštevnosť, ozývajú sa inzerenti, a tak vďaka tomu môže Birdz fungovať ďalej, rozvíjať sa, zlepšovať servery, zväčšovať priestor, vylepšovať služby a robiť súťaže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Jedine firefox
ja to používam a máte po reklamách :p
4. Áno som si vedomá toho že to tu už bolo.
Mozilla Firefox + AdBlock Plus + NoScript = bezpecny net bez reklam
a + CookieSafe (tiez iba tam kde neverim)
1.) reklamy musia byt (inak by BIRDZ skrachoval a neexistoval), masivne instalovanie AdBlockov (blokovacov reklam) velkym mnozstvom uzivatelov moze sposobit hromadny zanik viacerych portalov, pripadne spoplatnenie portalov, ktore pridu o reklamne plochy
2.) na BIRDZ je limitovany pocet reklamy max 1-2 ks bannerov na stranku (vacsinou je prax ze sa zobrazi nula az jedna reklama, malokedy dva bannery naraz)
3.) NEMAM RAD agresivne formy reklamy, ktore prekryvaju casti stranky a a proste NEMAM TO RAD. Problem je ze server musi predavat reklamu, a sice si moze diktovat podmienky ale zas nie nekonenecnce, lebo potom to reklamna agentura da na iny server, kde im je to vsetko jedno.
4.) Kreativci z reklamnych agentur (prelistujte si niekedy casopis Strategie - o ludoch z reklamnej branzde) su najnamyslenejsi ludia na svete (a myslim si ze ani politici im nedokazu konkurovat), kreativci z reklamnych agentur su tak mudri ze nedokazu pripustit, ze agresivne reklamy ludom vadia, paradoxne "mladi ludia na Birdz" su vraj najlepsou cielovou skupinou agresivnej reklamy (si myslia) ja naopak si myslim ze to je pravy opak, skor stari ludia ktori pouzivaju sporadicky net dokazu prezit agresivnu reklamu, naopak mladi ludia ktori ziju s netom pomaly cely den, sa za den na roznych serveroch mozu stretnut s tak velkym mnozstvom reklamy, hlavne agresivnej, ze tuto formu reklamy podla mna povazuju za najhorsiu a vyslovne je brana negativne a neklikaju na nu. To je moj nazor, cloveka co robi komunitne portaly, ale ludia z reklamnych agentur zial vedia vsetko najlepsie.
BIRDZ nema iny zisk ako z reklam. Server a domena tiez nieco stoja a niesu zadarmo
problem nie je v reklame, vela reklam je super, zabavnych, tie su fajn... ludia vzdy nadavaju v 99% pripadoch na agresivne reklamy, ktore na par sekund znefunkcnia/zakryju cast stranky... ja osobne mam rad reklamu citam pastier.medialne.sk obcas pre zabavne reklamy, ale neznasam agresivne reklamy.
ale okrem reklami mi vyskocilo hlasenie s chybou:
runtime error:
.web>
stymto som sa este nestretol tak vam to tu predhadzujem.
Web.Config Configuration File
configuration
system.web
customErrors mode="Off"
system.web
configuration
» www.birdz.sk/webka/tomas/sta...
s prísľubom, že v budúcnosti by sa NEMALO STAŤ, že by sa spustilo tak veľa agresívnych reklám naraz. Štyri bolo veľa, odôvodnenie v linke. Iné je jedna raz za čas, a iné sú štyri za sebou.
Ešte raz sa ospravedlňujem, že sa spustilo tak veľa kampaní v ten istý moment. Snažíme sa zlepšovať BIRDZ vo všetkých ohľadoch (a keďže v minulosti málokto chcel reklamu, tak sme fakt neuvažovali ani, čo sa má stať, keď bude viac reklám naraz od rôznych reklamných agentúr. Birdzu naštastie rastie návštevnosť, ozývajú sa inzerenti, a tak vďaka tomu môže Birdz fungovať ďalej, rozvíjať sa, zlepšovať servery, zväčšovať priestor, vylepšovať služby a robiť súťaže...