nehovorim, ze to musi vyzerat otrasne, ale proste tymto riflovym rovnym "opaskom" som nepochopila nikdy. Väcsinou to akurat deformuje postavu alebo zakryva to co je pekne -.-
@salkoo Skôr som myslela tie super tučné baby,kt. majú ,,cit pre najnovšiu módu " jednu takú stretávam v meste nakopala by som jej zadok... jej dnešný outfit ,ružové obtiahnuté tielko,kozy ven, ružové legíny trhané a na tom riflová sukňa(ružová,ale taká pastelová),ktorá jej nezakrývala ani pol rite, plus k tomu nechutné gorále a ešte horší make up,je to proste strašiak mesta a stretávam ju fakt denne,vždy pink oblečenie a je strašne tučná okolo 130 kg a 170 cm
Kým nie si takáto, nahoď sukňu a nik ťa riešiť nebude
ale ono sa to stejne o par rokov vrati a polka tych ktorym sa to teraz nepaci to bude zas chciet, tak ako momentalne velmi popularne a originalne must-have riflove bundicky
aj tak vacsina bab nosi to co je akurat v mode takze to co je teraz povazovane za hnoj a vrchol nevkusu budu za 5 rokov nadsene nosit s pocitom ze su strasne in...ja nosim to co sa mi paci a nemusim kazde 2 roky komplet menit satnik
Mam jednu, ale ono su to v skutocnosti kratasy proste je to spojene v strede ale nevidno to lebo je sklada..v skutocnosti to ani neni riflovina, len taka farba no.. A je super milujem ju.
a taku klasicku riflovu siknu som nikdy nemala, teda mozno ked som mala 6
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
inak minisuknove sa mi nepacia, ale normlane jak satove hej
setri cas ,no ne zeny? :d (ano zas )
Kým nie si takáto, nahoď sukňu a nik ťa riešiť nebude
mne sa lúbia takéto riflové
a hlavne, čím horšia postava, tým viac deformuje
A moja riť v nej vyzerá menšia ako v skutočnosti, čo beriem ako plus
mne sa páči toto
a taku klasicku riflovu siknu som nikdy nemala, teda mozno ked som mala 6
ale @14 sa mi paci ...
ako kazdy preferuje ine no,
btw, páčia sa mi, ale zrovna hentá nie