@fylo predpokladam ze celkova zmena designu BIRDZU premenuje elementy na webke, aspon niektore, aj minule sa to stalo, proste zmenila sa konstrukcia stavov aj nazvy tych elementov, tym padom sa ti posralo css co si mal spravene a musel si spravit nove namieru
proste prekopavka aj zvnutra
dajme tomu ze teraz menis webku ze #mojawebka {blablabla}
a v zdrojaku mozu ten div premenovat na cisto "webka"
tym padom by sa to dalej kodovalo uz len ako #webka {blablabla} a stary kod by bol neplatny
@5 este to mohlo byt preto, lebo aj keby nesli premenovat elementy, tak pocas zmeny by sa tu vymienali rozne zdrojove subory a clovek by stratil zmeny z poslednych minut/hodin, preto radsej nemali menit, lebo by sa im to zaseklo v urcitej nedokoncenej casti
Ja ich mám uložené v počítači takže si ich tam len prekopírujem a tej zmeny sa nedočkáme asi ani do leta, ale už ma to ani nezaujíma nejako, už ani chyby tu nejako nevnímam/nevadia mi, zvykla som si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj tak ho menim dost casto si myslim
proste prekopavka aj zvnutra
dajme tomu ze teraz menis webku ze #mojawebka {blablabla}
a v zdrojaku mozu ten div premenovat na cisto "webka"
tym padom by sa to dalej kodovalo uz len ako #webka {blablabla} a stary kod by bol neplatny
OZAJ
po minulej zmene bol zakazany v css prikaz (nie je to prikaz, ale neviem ako inak to nazvat DISPLAY
ludia si schovavali veci cez display:none
teraz to proste odignoruje, ked to napises
Súhlasím..