no a včera v tv ste mohli vidieť ako poliši v Žiline odpúšťali vodičom prehrešky, okrem ineho aj za rýchlu jazdu , mne ste neverili a z poliša ste urobili prihriateho ............
@zajko30 mám vodičák, a preto mi ho nemajú za čo vziať. Nefajčím, nepijem, na telefonovanie používam handsfree sadu, neprekračujem rýchlosť, v aute nás nikdy nie je viac ako 5 a neukazujem neslušné gestá (aj za to dnes hrozí pokuta). Už len ak zaviním nehodu, ale božechráň, že sa také nič nestane...
Priznávam, TN som nepozeral, nečítal som ani príspevok, v ktorom si spomínal políciu, ale táto téma mi prišla ako "Ja som niečo viac, pretože som mal pravdu!". Nechaj ich, oni na to prídu sami a tak ich to bude trápiť viac ako keď sa budeš takto pretŕčať. Peace
Počúvaj ma zajko30 alebo ako sa voláš! Ty asi nevieš kedy napísať z/zo alebo s/so, že?! Tak sa to nauč, lebo ja neviem kde si ty sedel na slovenskom jazyku, či na ušiach alebo kde. Pravdu povediac ma to netrápi, ale teba by mohlo! Mňa by to osobne trápilo, pretože sa to učí ešte na prvom stupni základnej školy! Takže buď si škôlkár alebo neviem čo, ale určite to NEVIEŠ! Takže ti odporúčam aby si si cez prázdniny sadol za knihy a zopakoval 1.-4. ročník ZÁKLADNEJ ŠKOLY, pretože JA to viem a mám 11 rokov a chodím do II.OG (to je 6. trieda) a predsa to viem! Ja viem, že je to smutné, a ďalej si asi budeš musieť zopakovať aj ďalšie ročníky, pretože, to, čo tu podaktorí s tým pravopisom predvádzate tie kúsky sú KATASTROFOU!!!
To naším fízlom ide- keď bežia kamery tak sú to dobreženie služobníci ľudu a filantropi prvého stupňa ale keď si ťa počíhajú niekde mimo tak zbíjajú lepšie ako jánošík
Keď chytia kozatú blondínečku v 3 tonovom čiernom suv tak sa jej prepáči aj stovka v meste a predbiehanie cez dvojitú plnú ale chytia obyčajného človeka na škodovke a pomaly želiezka človek dostane za lekárničku dva dni po expiračnej dobe...osrať
@stodvacinkar suhlas .... akurat vcera ma zastavili, ze protidrogova prehliadka z 20tich aut co isli za sebou zastavili favorita. Stavim sa, ze keby som mal ferari tak ma nechaju prejst. Samozrejme jeden mal este permanentne ruku na obusku, keby som nechcel spolupracovat.
@tatiana22 - si si ista, ze toto je spravne? - "aj ďalšie ročníky, pretože, to, čo tu", podla mna po slove pretoze nemala ist ciarka, az za slovom to...
@tatiana22 , som slušny človek a je sviatok preto nebudem sprosto nadávať a to ešte nevzletilim slečnam, nejednava sa tu o slovenskom pravopise ale o prihode zo života, na to si mala reagovať, trošku to maš pomylene, ale kľud a pokoj, nerozčulovať, to neprispieva kráse.... D O B R E !!!
@hetfield a kto by sa stebov potom bavil, keby si smrdel ako bzdoch smadlavý, vieš mi povedať? ale inač dobre....
@peter piper, kto dokazuje svoju nevinu obesiť ako v slovenskej rozprávke, tak si to myslel ???
@bisexual kde? na venuši , kedy ? 2000 rokov pred Kristom, ako ? na bicykli, prečo? pokazilo sa mi ako naschvál BMW...........hehehe
@sws333 no pýtal som sa hocikoho ale takého sws333 nikto nepozná, nie si náhodov z madarska?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
filip
Priznávam, TN som nepozeral, nečítal som ani príspevok, v ktorom si spomínal políciu, ale táto téma mi prišla ako "Ja som niečo viac, pretože som mal pravdu!". Nechaj ich, oni na to prídu sami a tak ich to bude trápiť viac ako keď sa budeš takto pretŕčať. Peace
Katarína
prepac.. ale ... si ... spytaj sa hocikoho ...
Keď chytia kozatú blondínečku v 3 tonovom čiernom suv tak sa jej prepáči aj stovka v meste a predbiehanie cez dvojitú plnú ale chytia obyčajného človeka na škodovke a pomaly želiezka človek dostane za lekárničku dva dni po expiračnej dobe...osrať
Jebnuta slovenska policia.
kľud a pokoj
D O B R E ! ! !
@hetfield a kto by sa stebov potom bavil, keby si smrdel ako bzdoch smadlavý, vieš mi povedať? ale inač dobre....
@peter piper, kto dokazuje svoju nevinu obesiť ako v slovenskej rozprávke, tak si to myslel ???
@bisexual kde? na venuši , kedy ? 2000 rokov pred Kristom, ako ? na bicykli, prečo? pokazilo sa mi ako naschvál BMW...........hehehe
@sws333 no pýtal som sa hocikoho ale takého sws333 nikto nepozná, nie si náhodov z madarska?
filip