Trvá vám dlho kým sa k niečomu odhodláte? Keď vám niečo napadne, čo by ste mohli spraviť, tak to aj (hneď) spravíte alebo nad tým pol dňa rozmýšľate a nakoniec to možno ani nespravíte lebo sa napr. bojíte aké následky to bude mať a čo tým domrvíte ? Čo
všetko.. keď niečo chcem, to je jedno čo, v momente sa pre to rozhodnem a v momente si to aj zariadim.. a je mi úplne jedno, čo bude okolo toho.. ak ma napríklad niekto pozve na oslavu a chcem tam ísť, hneď poviem áno a viem že tam pojdem, ostatné veci (napríklad robota, peniaze) sa proste vyriešia.. keď napríklad zbadám geniálne topánky, je mi osem že nebudem mať celý mesiac čo jesť a kludne aj že nemajú moje číslo, kúpim si ich, aj keď ma potom tlačia
a neviem, či je to dobre, ale nenávidím keď je niekto opačný a veci moc rieši.. hrozne am to vytáča
naposledy ked som robila neco co ma napadlo spontanne tak nas chytili policajti po tom ako ich na nas 5 krat nekto volal ... nastastie nektori utiekli ale aj tak to bol super vecer ... len skoda tych nasledkov ale zase nad niektorymi vecami premyslam aj roky kym ich spravim takze tazko povedat ako sa rozhodujem
väčšinou spontánne, ale sú veci, nad ktorými jednoducho uvažujem...ale podobne ako @h8u vytáča ma, ak niekto okolo niečoho neskutočne dlho špekuluje...:s
A mám super spôsob, keď sa už vážne neviem nad niečim rozhodnúť.. spýtam sa niekoho čo by si vybral on, s tým, že si poviem že spravím to, čo povie.. a v tom okamihu ako sa ho to spýtam, začnem chcieť aby povedal jedno z toho xD
@13 hmm, pravda. niekde na nete bol taký článok o tom, že pravdepodobnosť že sa k tomu dokopeš časom klesá čiže ak spraviť tak hneď a neodkladať na nesôr lebo ptm už to nespravíš
premýšľam nad každým detailom hodiny, ak nie dni. podľa mňa každé rozhodnutie musí dozrieť.. rada o veciach viem dopredu, aby som mohla dlho uvažovať a plánovať
Niekedy je podľa mňa veci radšej spraviť ako potom trieskať hlavu o stenu že ste to nespravili. aj keď zas keď to spravíte može to byť riadna hlúposť... Jejda jak sa má človek rozhodnúť či to spraví alebo nie ? to je strašné !
Pri veciach,kde si to môžem dovoliť áno,žijem, a robím veci spontánne . Ale snažím sa dávať pozor aby som tým niekomu neublížila... no nikdy nevieš,komu čo ublíži.
čo sa týka medziľudských vzťahov tam som spontánny, čo sa týka "obyčajných vecí", tak ako kedy a ako pri ktorých, ale obvykle pri tých ktoré sú dôležité je to ten druhý prípad, rozmýšľam, premýšľam, blablabla, a nakoniec často ani nespravím
áno. spontánne som šla na koncert do viedne a spontánne som vzala byt a spontánne som sa dostala do folklórnej skupiny. ale to bolo asi skôr nedopatrením
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a neviem, či je to dobre, ale nenávidím keď je niekto opačný a veci moc rieši.. hrozne am to vytáča
viem že ked chcem niečo spraviť najlepšie je hned, lebo ked to odložím je dosť možno že sa k tomu už nedostanem. aleee tak nie vždy sa mi to tak darí