Rotácia zeme sa spomaľuje. Myslíte, že je to abnormálne alebo že ide o prirodzený jav? Myslíte, že do doby kedy sa otáčanie Zeme úplne zastaví bude schopné ľudstvo zotrvať na tejto planéte? Ak aby aj áno, dokázal by to podľa vás niekto prežiť?
@Joker75 jasné, že spomaľuje... napr. vzhľadom na to, že pred X - miliardami rokov trval deň na zemi cca 6 hodín... a keď sa rotácia zeme zastaví, ľudstvo tu už dávno nebude
co sa tyka spomalovania zeme tak vzdy pri myslienke na nasu planetu sa moja paradigmaticka modifikacia stigmatizuje po deficite v poznatkovej sfere! Ludia by mali byt divergentni a nie konvergentni, pretoze divergent je najsilnejsi kreativny element v postoji k realite. Prepacte za moj slovnik ale mam rad emocionalne zive a doxograficky fundovane komentovanie prispevkov.
@hoperpohroma
jasné, že vážne
však si nečítala na dôveryhodnej informačnej stránke kde vôbec nechodia konšpirátori -> slobodný.vysierač.ru, že to je plán židov a teda aj illuminatov ako zničiť Zem a zabrániť Putinovi posadiť sa na trón velekrála Slovanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Budeme dalsi Adam a Eva, teda skor DanQo a NiQa a Zem opat zaludnime niet sa coho bat kamarade
Vsetko je to priroda,ktoru clovek ani v najmensom nema najmensiu sancu ovladat a je voci nej ako mravec oproti slonovi
Staraj sa o seba...takto silou mocou ma prosis aby som ti zacal nadavat a urazat ta..k comu je to dobre? Potrebujes trosku uzemnit DanQa?
↑this↑
som sprosta
uplne vazne ci sarkasticky?
jasné, že vážne
však si nečítala na dôveryhodnej informačnej stránke kde vôbec nechodia konšpirátori -> slobodný.vysierač.ru, že to je plán židov a teda aj illuminatov ako zničiť Zem a zabrániť Putinovi posadiť sa na trón velekrála Slovanov